banner13

banner14

MÜSİAD BURSA’DAN “YAZA MERHABA”…

MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından “Yaza Merhaba Kahvaltısı” düzenlendi.

KENT SİAD'LARI 01.07.2019, 12:52 22.08.2019, 11:52
MÜSİAD BURSA’DAN “YAZA MERHABA”…

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi tarafından düzenlenen “Yaza Merhaba Kahvaltısına” aileleriyle birlikte katılan işadamları, yoğun iş temposuna keyifli bir mola verdi.

MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından “Yaza Merhaba Kahvaltısı” düzenlendi.

Programa; AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, önceki dönem şube başkan ve yöneticilerinin yanı sıra üyeler aileleriyle birlikte katıldı.

Doğayla iç içe bir gün geçiren işadamları, geleneksel okçuluktan halat çekmeye, kaşıkta yumurta taşımadan çuvalla koşmaya varıncaya kadar pek çok oyunda hem yarıştı hem de yoğun geçen iş temposuna aileleriyle birlikte ara verdiler.

Aresbet style="margin: 0cm 0cm 10pt; color: rgb(34, 34, 34); font-size: small; line-height: 14.95px; font-family: Calibri, sans-serif;">

Şube Başkanı Nihat Alpay yaptığı konuşmada bu etkinliklerin önemine dikkat çekti. Alpay, “Bu kahvaltımıza Aileleriyle birlikte katılan üyelerimize teşekkür ediyoruz. Bu gibi etkinlikler birlik ve beraberliğimizi pekiştirilmesinde önem arz ediyor. Ayrıca bu tarz sosyal buluşmalar, yoğun iş temposu arasında kısa bir mola olarak oldukça önemli. Keyifli bir ortamda bulunuyoruz ve Rabbim keyfimizi daim kılsın. Daha nice güzel etkinliklerde hep birlikte buluşmayı diliyorum” dedi.

AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç de üyesi olduğu MÜSİAD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen programa katılmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19