banner13

banner14

NİLSİAD üye ziyaretlerine başladı

NİLSİAD'ın yeni yönetimi üye ziyaretlerine başladı.

KENT SİAD'LARI 22.02.2017, 13:18 22.02.2017, 14:26
NİLSİAD üye ziyaretlerine başladı
Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB) faaliyet gösteren Nilüfer Sanayici ve İşadamları Derneği, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulun ardından üye ziyaretlerine start verdi.

Üyeler arasındaki sinerji artırmak adına başladıkları ziyaret programlarının oldukça faydalı olacağına inandıklarını dile getiren NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, güçlü bir sinerji oluşturmak için tüm üyelerin birbirlerini ve iş alanlarını tanıması gerektiğini dile getirdi.

Makrobet style="font-size: 10px;">NİLSİAD Başkanı Yalçın Aras ve Yönetim Kurulu üyeleri, üye ziyaretlerine başladı. İlk olarak E.G. Körük ve Süspansiyon Elemanları A.Ş. firmasını ziyaret eden NİLSİAD heyeti, şirket sahibi Erol Gülmez’den firmanın işleyişi hakkında detaylı bilgi aldılar.

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Yalçın Aras, 1998 yılından bu yana önemli projelere imza atmış bir dernek olduklarını ifade etti. Önümüzdeki dönemde önemli proje ve çalışmalara imza atacaklarını da kaydeden Aras, üyeler arasındaki işbirliğini artırarak daha güçlü bir sinerji oluşturacaklarını belirtti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19