banner13

banner14

NOSAB’LI SANAYİCİLERDEN AKTAŞ’A ZİYARET

NOSAB’lı sanayiciler, 31 Mart yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Alinur Aktaş’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

KENT SİAD'LARI 19.06.2019, 11:15 19.06.2019, 11:16
NOSAB’LI SANAYİCİLERDEN AKTAŞ’A ZİYARET
 Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Müteşebbis Heyeti ve NİLSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’la bir araya geldi.

NOSAB’lı sanayiciler, 31 Mart yerel seçimlerinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Alinur Aktaş’a hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu’nda bulunan hizmet binasında gerçekleşen ziyarette; NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras, NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez ile NOSAB’lı sanayiciler hazır bulundu.

NOSAB’lı sanayicilerin ziyaretinden memnun olduğunu belirten Başkan Alinur Aktaş,  destekleri için NOSAB’lı sanayicilere teşekkür etti.

Aktaş’a görevinde başarılar ve kolaylıklar dileyen NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, NOSAB’lı sanayiciler olarak her alanda işbirliğine açık olduklarını söyledi. Gülmez ayrıca 31 Mart seçimleri arifesinde Küçük Sanayi’de bulunan Gül Kavşağı ile ilgili Aktaş’a ilettikleri konunun çözüme kavuştuğunu görmenin, kendilerini mutlu ettiğine dikkat çekerek, “Seçim arifesinde tarafınıza ilettiğimiz Gül Kavşağı’nın çevre yolu bağlantısı işiyle ilgili adımların atıldığını görmek, gerçekten sevindirici. Bu bölgedeki ağır tonajlı araçların şehir içine girişinin önüne geçilecek ve trafik yükünde azalmaya olanak tanıyacak bir çalışma. Konuya ehemmiyetle yaklaşmış olmanız, bizleri son derece mutlu etti” ifadelerini kullandı.

NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras da Aktaş’a görevinde başarılar dilerken, NOSAB’lı sanayiciler olarak kendilerine ilettikleri problemlerin anında çözüme kavuşmasından dolayı teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
24°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19