banner13

banner14

TETSİAD’IN YENİ BAŞKANI HASAN HÜSEYİN BAYRAM OLDU

TETSİAD YÖNETİMİNE DOSAB VE DOSABSİAD’DAN 6 İSİM SEÇİLDİ

KENT SİAD'LARI 02.09.2019, 11:38 02.09.2019, 11:40
TETSİAD’IN YENİ BAŞKANI HASAN HÜSEYİN BAYRAM OLDU
 Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği  (DOSABSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) Başkanı Ersan Özsoy ile birlikte İstanbul’da gerçekleştirilen Türkiye Ev Tekstilcileri ve İşadamları Derneği’nin (TETSİAD) 4. Olağan Genel Kuruluna katıldı.

 

Türkiye’de ev tekstilinin çatı kuruluşu olan TETSİAD’ın 4. Olağan Genel Kurulu, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İTKİB) Dış Ticaret Kompleksi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Hasan Hüseyin Bayram ve Şerafettin Demir’in yarıştığı seçimlerde TETSİAD’ın yeni başkanı DOSABSİAD’ın da desteklediği Hasan Hüseyin Bayram olurken, TETSİAD Yönetim Kuruluna DOSAB ve DOSABSİAD’dan 6 isim seçildi.

Casinoslot font-family: "Times New Roman", serif;"> 

Seçimlerle ilgili değerlendirmede bulunan DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel, destekledikleri adayın kazanmasından ve TETSİAD Yönetimine DOSAB ve DOSABSİAD’dan 6 isimin girmiş olmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Bursa’da TETSİAD’a üye 300 civarı firmanın bulunduğunu, bu firmalar arasından 90’ının da DOSAB’da üretim yaptığını hatırlatan Başkan Çevikel, yeni yönetim kurulu ile TETSİAD’ın Bursa’ya daha çok ağırlık vereceğini ifade etti.

 

Çevikel şunları söyledi: “Türkiye’deki ev tekstil sektöründe Bursa çok önemli bir şehir. Ancak TETSİAD’ın bir önceki yönetimi tarafından şehrimize, bu önemine uygun çalışmalar yapılmadığını düşünüyoruz. Bizim için önemli olan sektörümüz ve şehrimiz. Bu vesile ile bizlerle daha yakın ilişki kuran, bizlere daha çok fayda sağlayacağını düşündüğümüz bir ekibi destekledik ve kendileri de demokratik bir ortamda gerçekleşen seçim sonucu göreve geldiler. Hayırlı uğurlu olsun. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde Bursa’da yoğun çalışmalar gerçekleştirdik ve seçimlerde çalışmalarımızın sonucunu aldık. Şirketlerini temsilen TETSİAD Yönetimine giren Ufuk Oçak’ı, Murat Zümbülyuva’yı, Ahmet Nuri Baytimur’u, Sait Nalbur’u, Erkut Dikici’yi ve Remzi Kırayoğlu’nu kutluyorum.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19