banner13

banner14

TÜGİAD'DAN REKTÖR KILAVUZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ersoy Tabaklar: Gençlerimiz için üzerimize düşeni yapmaya hazırız

KENT SİAD'LARI 19.06.2019, 14:36 19.06.2019, 14:38
TÜGİAD'DAN REKTÖR KILAVUZ'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ürkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Saim Kılavuz’u makamında ziyaret etti. TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar ve Yönetim Kurulu Üyeleri gelecek dönemde gerçekleştirebilecek iş birliklerini, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Saim Kılavuz’la görüştü.

BUÜ Rektörlük Binasında gerçekleşen ziyarette TÜGİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ersoy Tabaklar, Rektör Prof. Dr. Saim Kılavuz’u tebrik ederek başarılar diledi.  Göreve geldikten sonra TÜGİAD Bursa olarak yoğun bir dönem geçirdiklerini ifade eden Başkan Tabaklar, TÜGİAD ve TÜGİAD Bursa Şubesi’nin gelecek dönemdeki projeleri hakkında Rektör Kılavuz’a bilgiler verdi.

TÜGİAD’ın yaptığı faaliyetlerle ve gösterdiği duruşla ülkenin kayda değer sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar, “Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Bizler de genç iş insanları olarak öğrenciler ile birlikte olmak, onlara yol göstermek, onlara mentörlük yapmak isteriz. Çocuklarımıza ve gençlerimize güçlü bir eğitim vermenin öneminden hareketle Bursa Şubesi olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

TÜGİAD Bursa Şubesi’ne ziyaretinden dolayı teşekkür eden BUÜ Rektörü Prof. Dr. Saim Kılavuz da, “Üniversitemizin sosyal ve sinai hayatla daha iç içe olması ve toplumun sorunlarını giderecek projeler ortaya koyması için çalışacağız. Bu anlamda STK’lar ile işbirliğini oldukça önemsiyoruz. Bursa, Uludağ Üniversitesi ve gençlerimizin için fayda sağlayacak her projeye kapımız açık olacaktır” diye konuştu.

Ziyaretin sonunda TÜGİAD Bursa Şubesi Başkanı Ersoy Tabaklar, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Saim Kılavuz’a günün anısı olarak hediye takdim etti.  
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19