banner13

banner14

TÜMSİAD Bölge Toplantısı Yalova'da gerçekleştirildi

Toplantıda Orhangazi masaya yatırıldı

KENT SİAD'LARI 25.09.2012, 15:48 25.09.2012, 14:53
TÜMSİAD Bölge Toplantısı Yalova'da gerçekleştirildi
TÜMSİAD BÖLGE ÇALIŞMASINA AĞIRLIK VERİYOR.
 
Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği (TÜMSİAD) Marmara Bölgesi Şubeler toplantısının 6.sı TÜMSİAD Orhangazi şubesinin ev sahipliğinde Yalova Termal Otel de gerçekleştirildi.
 
İki gün süren toplantıya Bursa Şube Başkanı Cemal Balabanoğlu, Başkan Yardımcısı Halil Özkan ve 8 ilin şube başkanları, başkan yardımcıları, şube sekreterleri ile TÜMSİAD Genel Başkan yardımcısı ve Türkiye TÜMSİAD Bölgeler sorumlusu Hikmet Usta, Marmara Bölge Koordinatörü Muhammed Dursun ile TÜMSİAD Orhangazi Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.
 
Toplantıda başta Orhangazi’nin sosyal ve ekonomik durumu ele alınarak, TÜMSİAD Bölge çalışmalarının analizi, aylık şube raporlarının değerlendirilmesi, AB Kobi Haftası etkinliklerinin değerlendirilmesi, Genel Merkez Arsa projesi ve Van projesi çalışmalarının değerlendirilmesi, Ticaret ve Sanayi Odası çalışmalarının değerlendirilmesi gibi ele alındı.
 
Orhangazi Şube Başkanı Nurettin Çetin’de katılımlarından dolayı, TÜMSİAD Genel Başkan yardımcısı Hikmet Usta, Marmara Bölge Koordinatörü Muhammed Dursun ve tüm şube başkanlarına teşekkür ederek, toplantının son derece verimli ve faydalı geçtiğini Marmara Bölgesi Şubeler toplantısının ilçe tanıtımı adına ciddi kazanımlar sağladığını ifade etti. İki aylık periyotlarla gerçekleşen TÜMSİAD Marmara Bölge toplantısının bir daha ki programı TÜMSİAD İnegöl şubesinin organizasyonunda İnegöl’de gerçekleştirilecek.
 
Öte yandan Termal Otel’in eşsiz doğa güzelliği ve şifalı kaplıcalarından da faydalanma imkanı bulan misafirler, misafirperverlikleri için başta Orhangazi Şube Başkanı Nurettin Çetin olmak üzere tüm yönetim kuruluna teşekkürlerini ilettiler. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19