banner13

banner14

TÜMSİAD’DAN BAŞHEKİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TÜMSİAD Bursa Şubesi'nden Uludağ Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Rıdvan Ali’ye ziyaret

KENT SİAD'LARI 06.09.2019, 16:06 06.09.2019, 16:07
 TÜMSİAD’DAN BAŞHEKİME HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, Uludağ Üniversitesi Başhekimi Prof. Dr. Rıdvan Ali’yi ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Başhekimliği görevine getirilen Hematoloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Rıdvan Ali’yi Başhekimlik makamında ziyaret etti.

Piabet 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">Sadece Bursa’nın değil ülkenin önemli sağlık kurumlarından biri olan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Başhekimliği görevine getirilen Prof. Dr. Rıdvan Ali, TÜMSİAD üyeleriyle bir araya geldi. Ziyarette konuşan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “ 7/24 görev yapan Tıp Fakültemiz hem eğitim hem de sağlık hizmetlerinde yeri doldurulamayacak önemli bir kurumumuz. Böyle güzide bir kurumda yapacağınız bu önemli görev için başarılar diliyorum” dedi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Prof. Dr. Rıdvan Ali de, “Derdimiz vatandaşımıza en güzel şekilde hizmet etmeyi başarmak. Ekip ruhuyla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, Prof. Dr. Rıdvan Ali’ye günün anısına bir hediye takdim etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19