banner13

banner14

TÜMSİAD’DAN REKTÖR KILAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

TÜMSİAD Bursa Şubesi, Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’u ziyaret etti

KENT SİAD'LARI 04.09.2019, 16:28 04.09.2019, 16:30
TÜMSİAD’DAN REKTÖR KILAVUZ’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Tüm Sanayici İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’u makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı ziyarette, ortaklaşa gerçekleştirilecek proje ve yapılacak programlar hakkında olası işbirlikleri masaya yatırıldı.

Aresbet style="font-size: 10px;">BUÜ’nün Bursa’nın en önemli değerlerinden biri olduğunu ifade eden Başkan Şerbetçioğlu, “Uludağ Üniversite’miz Türkiye’nin ve Bursa’nın en köklü üniversitelerinden birisidir. Üniversite, iş dünyası birlikteliği iş dünyasına ve gençlerimize yeni imkanlar sağlayacak, şehrimize değer katacaktır. Bu anlamda TÜMSİAD olarak bizler de, ülkemiz gençliğine fayda sağlayacak projelere katkı sunmaya hazırız” dedi.

Gelecek dönem projelerini TÜMSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleriyle paylaşan BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz da, üniversite olarak iş dünyasıyla işbirliğini önemsediklerini ve bu katkıyı sağlayacak STK’lar ile ortak çalışmalar gerçekleştirmekten memnuniyet duyacaklarını iletti.

Ziyaretin sonunda TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a günün anısı olarak hediye takdim etti. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19