banner13

banner14

VEKİL GÖZGEÇ BUİKAD’I ZİYARET ETTİ

“KADINLARIMIZ GÜÇLÜ OLURSA, ÜLKEMİZ DE GÜÇLÜ OLUR”

KENT SİAD'LARI 06.07.2019, 13:15 22.08.2019, 13:16
VEKİL GÖZGEÇ BUİKAD’I ZİYARET ETTİ

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi, ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine YavuzGözgeç,  Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği’ni (BUİKAD) ziyaret ederek, iş dünyasında kadının yeri hakkında istişarelerde bulundu.

BUİKAD Dernek Merkezinde gerçekleşen ziyarette, BUİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri de hazır bulundu.

“Girişimci kadınlarımızı destekleyen projelerin yanındayız”

İş kadınları, girişimci kadınlar ve kırsal alanda üretim gösteren kadınlarla sık sık bir araya geldiğini belirten Vekil Emine Yavuz Gözgeç, “BUİKAD’ın yaptığı çalışmaları takdirle takip ediyoruz. STK’ların, kamu kurumlarının, üniversitelerin ve yerel yönetimlerin birlikteliğinin her zaman güzel sonuçlar doğurmakta. Bizler de milletvekili olarak, girişimci kadınlarımızı destekleyen projelerin yanında olacağız. Çünkü kadınlarımız güçlü olursa, ülkemiz de güçlü olacaktır” dedi.

TBMM’de genç kızları fen, teknoloji, mühendislik ve matematik alanlarına yönlendirmek amaçlı ‘STEM’ programı hakkında çalışmalar yürütüldüğüne değinen Vekil Gözgeç, “Siz iş kadınlarımızın da, kırsal alanda üretime katılan kadınlarımıza rehberlik etmesini, devletin sağladığı destekler konusunda onları yönlendirmesini bekliyoruz. Kadın derneklerini, kooperatifleri ve üreticileri bir araya getirip, ortak neler yapabileceğimizi değerlendireceğimiz bir toplantının tüm kadınlarımıza fayda sağlayacağınu düşünüyoruz. Umarız ki bu konuda gerekli adımları en kısa zamanda, beraberce atarız” diye konuştu.

“Vekil Gözgeç’in desteğini her zaman hissediyoruz”

BUİKAD’ın faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu da, Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’in her zaman BUİKAD’ın yanında olduğunu ve bu anlamda TBMM’de kadınların sesi olduğunu ifade etti. Eroğlu, “BUİKAD olarak bölgedeki tek iş kadını derneği olmanın sorumluluğuyla, kadınlarımıza değer katacak projelere imza atmak arzusundayız. Bu anlamda sayın Vekilimizin bizlere olan desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bundan sonra da birlikte önemli işlere imza atacağımıza inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretin sonunda BUİKAD Başkanı Oya Eroğlu, günün hatırası olarak AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç’e hediye takdim etti. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19