banner13

banner14

YENİ DÜNYA VAKFI’NDAN MÜSİAD BURSA’YA ZİYARET…

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsil Heyeti Başkanı Tahsin Kara ve beraberindeki heyeti misafir etti

KENT SİAD'LARI 28.06.2019, 10:18 22.08.2019, 10:20
YENİ DÜNYA VAKFI’NDAN MÜSİAD BURSA’YA ZİYARET…

MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezinde gerçekleşen ziyarette, iki kurumun gençliğe yönelik yaptığı çalışmaların yanı sıra, önümüzdeki dönemde birlikte yapılabilecek çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay; gençlere dokunan her çalışmanın önemli olduğuna değinerek, Yeni Dünya Vakfı Bursa İl Temsilciliği’nin de bu manada örnek işler yaptığını söyledi. MÜSİAD Bursa Şubesi olarak işbirliğine hazır olduklarını belirten Alpay, iki köklü kurumun ortaklaşa gerçekleştireceği çalışmalardan verimli sonuçlar alacaklarına inandıklarını belirtti.

Ultrabet 0cm 10pt; color: rgb(34, 34, 34); font-size: small; line-height: 14.95px; font-family: Calibri, sans-serif;">Kurumsal ilişkileri güçlendirmek adına bir takım ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Yeni Dünya Vakfı Bursa Temsil Heyeti Başkanı Tahsin Kara da hem genel merkezin hem de Yeni Dünya Vakfı Bursa İl Temsilciliği’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Türkiye genelinde 22 ilde yapılanması bulunan vakfın, 1996 yılında kurulduğunu hatırlatan Kara, vakfın Yıldırım ilçesindeki yükseköğretim öğrencilerine yurt hizmeti vermenin yanı sıra pek çok konuda çalışmalar yürüttüğünü dile getirdi.

Ziyaretin sonunda MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Alpay, ziyaretin anısına Tahsin Kara’ya hediye takdim etti.

 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
19°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19