banner13

banner14

YILDIRIM’IN BACASIZ SANAYİ BÖLGESİYİZ

BEKSİAD’DAN YILDIRIM KAYMAKAMI’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

KENT SİAD'LARI 06.02.2019, 14:41 31.05.2019, 14:42
YILDIRIM’IN BACASIZ SANAYİ BÖLGESİYİZ

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Ömer Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Yıldırım Yeni Kaymakamı Adem Yazıcı’yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

BEKSİAD ve Vişne Caddesi hakkında bilgilendirmelerde bulunan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, “Bölgemizde sektör paydaşlarımızla birlikte 4 bine yakın firma faaliyet gösteriyor ve 70 bine yakın istihdam sağlıyoruz. Vişne Caddesi’ni Yıldırım’ın bacasız sanayi bölgesi olarak nitelendirebiliriz” dedi.

Jojobet 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; text-align: justify; line-height: 16.8667px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">“Bursa turizmine de katkı sağlıyoruz”

Bursa’nın hazır giyim sektöründeki önemine de değinen Yıldız, “Bursa’da üretilip, ihraç edilen ürünler ülke ekonomisine büyük katkı sağlamakta ve bunda bebe giyimcilerin de önemi büyük. Bizler kendi markalarımızla, etiketlerimizle üretim yapıyoruz. Vişne Caddesi sadece Türkiye’de değil dünya çapında tanınan bir bölge. Yaklaşık 70 ülkeden yabancı alıcı bölgemizi ziyaret ediyor. Bu durum ayrıca Bursa turizmine de önemli katkı sağlıyor” diye konuştu.

BEKSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Yıldırım Kaymakamı Adem Yazıcı da, “Bebe giyim ve konfeksiyoncular ülkemiz ticareti ve ihracatı açısından oldukça önemli. Bizler de üzerimize düşeni yaparak sektörün gelişmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19