banner13

banner14

BURSAF’TAN İHRACATA KATKI

BURSAF HEM YURT İÇİ PİYASAYI HEM YURT DIŞI SATIŞI CANLANDIRDI

SEKTÖRLER 29.06.2019, 11:46 22.08.2019, 11:50
BURSAF’TAN İHRACATA KATKI

Network Fuarcılık’ın Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği 3. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı’na 7 farklı ülkeden yabancı alıcı geldi.

26 Haziran’da kapılarını açan BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı’nda yabancı alıcı rüzgârı esti. Türkiye’deki ayakkabı üreticilerini aynı çatı altında toplayan ve ‘Kış Sezonu’ temasıyla planlanan ihtisas fuarını, Rusya, Dağıstan, Kazakistan, Sırbistan, İran, Irak ve Filistin olmak üzere 7 ülkeden yabancı alım heyetleri ziyaret etti.

Bursa dışından Konya, Denizli, İstanbul, İzmir ve Sakarya illerinden de firmaların stant açtığı fuarda, firma temsilcileri yabancı alıcılarla iş bağlantıları kurmanın mutluluğunu yaşadılar. Yurt dışından gelen yabancı alıcılar onlarca firmaya sipariş verirken, bazı ayakkabı firmaları da ilk kez yurt dışına mal satmış oldular.

Klasbahis line-height: 15.6933px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">

Fuar kapsamında düzenlenen gala yemeğinde de katılımcı firmalarla bir araya gelinerek fuarın değerlendirmesi yapıldı.

Konuyla ilgili konuşan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, “Fuarların amacı, üreticilerimizin ticaretine katkı sağlamak, şehrimize ve ülkemize turizmin yanı sıra ekonomik değer de kazandırmaktır. Biz de 3. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı ile bu amacımıza ziyadesiyle ulaşmanın gururu içindeyiz. Böylece hem yurt içi hem de yurt dışı piyasası biraz da olsa canlandı. Bazı firmalarımız fuar sayesinde ilk kez yurt dışına ürün sattıklarını söylediler. Bu bizleri çok mutlu etti. Katılımcı firmalar, fuarımızdan genel olarak memnun olduklarını belirterek bu fuarın devam etmesi gerektiğini söylediler. Biz de inşallah daha geniş ve yoğun bir katılımlı olmasını beklediğimiz 4. Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarımızı 4-7 Aralık 2019’da yine Merinos AKKM’de gerçekleştireceğiz. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19