banner13

banner14

Hisarcıklıoğlu'ndan teröre lanet

"Bütün insanlığın laneti teröre bulaşanların üzerine olsun"

ÜLKE SİAD'LARI 18.09.2012, 14:34 29.02.2020, 01:27
Hisarcıklıoğlu'ndan teröre lanet
HİSARCIKLIOĞLU'NDAN TERÖRE LANET


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Bütün insanlığın laneti teröre bulaşanların üzerine olsun. Türk iş dünyası adına bir kez daha teröre ve destekçilerine 'yazıklar olsun', 'lanet olsun' diyorum" açıklamasında bulundu
Hisarcıklıoğlu, Hakkari'de 4 askerin, Bingöl Karlıova'da da 8 polisin terör saldırısı ile şehit edilmesi üzerine bir mesaj yayımladı.
İnsanlık vicdanının, teröre bulaşan ve masum canlara kıyanları hiçbir zaman affetmeyeceğini kaydeden Hisarcıklıoğlu, ülke üzerinde oynanmak istenen oyununun, birlik ve beraberlik sayesinde bozulacağını belirtti.
Türkiye'nin büyük hayalleri ve umutlarının olduğunu, hiçbir kurşunun kardeşliği yok edemeyeceğini ifade eden Hisarcıklıoğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:
''Kaybolan şey, terörden medet umanların insanlığıdır. Dün gece Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında meydana gelen patlamada 4 askerimizin şehit olduğu, 5 askerimizin de yaralandığı haberini aldık. Bugün sabah saatlerinde de, Bingöl'ün Karlıova ilçesinde çevik Kuvvet ekiplerini taşıyan servis aracının geçişi sırasında yola döşenen mayının patladığını, 8 polisimizin şehit olduğunu, 9 polisimizin de yaralandığını öğrendik. Yüreklerimize ateş düştü. İnsanların yaptığı bu zulmü, her şeyden önce bir insan olarak sindirebilmek imkansız.
Annelerimizin kalbine, çocukların o masum gözlerine en sevdiklerinin acısını nasıl düşürebilirsiniz? Bütün insanlığın laneti teröre bulaşanların üzerine olsun. Tek amaçları vatan toprakları üzerinde yaşayan bütün vatandaşların güvenliğini ve huzur içinde uyumalarını sağlamak olan güvenlik güçlerimize yapılan bu saldırılar, şüphesiz birlik ve beraberliğimizi bozmak, korku ve öfke yaratmak içindir.''
Bu milletin mayasının farklı olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, ''Terörden gelecek umanların şunu eninde sonunda anlayacaktır ki; Bu toprakları paylaşanlar yüzyıllar boyunca kardeşçe ve hür olarak yaşadı. İlelebet de öyle yaşayacaktır. Bu gerçeği, hiçbir oyun değiştiremez. Türk iş dünyası adına bir kez daha teröre ve destekçilerine 'yazıklar olsun', 'lanet olsun' diyorum'' değerlendirmesinde bulundu.

Hisarcıklıoğlu, mesajında, vatanları için hayatını kaybeden şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
17°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19