banner13

banner14

JUNIOSHOW'a protokol ziyareti

BEKSİAD Başkanı Yıldız: Fuardan memnunuz

ÜLKE SİAD'LARI 17.01.2019, 13:49 29.02.2020, 01:08
JUNIOSHOW'a protokol ziyareti

Bebe Çocuk Konfeksiyon Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) ile Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından birlikte düzenlenen ve 9-12 Ocak tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilen JunioShow Fuarını son gününde Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da gezdi.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız tarafından ağırlanan Hakan Çavuşoğlu, Alinur Aktaş ve Mustafa Dündar, standlarda sektör temsilcileri ile yaptığı görüşmelerde bebe çocuk hazır giyim sektörü hakkında bilgi aldılar. Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu’na Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile AK Parti Bursa İl Yönetim Kurulu üyeleri de eşlik ettiler.

“Fuarımız çok başarılı geçti, memnunuz”

9-12 Ocak tarihleri arasında bu sene 6’ncı kez gerçekleştirilen fuarın ardından değerlendirmelerde bulunan BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız, Türkiye’nin bebe ve çocuk konfeksiyonu sektöründe üretim üssü Bursa, Junioshow ile dış ticaret hacmini artırmaya devam ediyor. Sektörümüzün yeni yıla moralli bir başlangıç yapmasını sağlayan fuara 60 ülkeden 1.000’e yakın yabancı iş profesyoneli katılırken önemli iş görüşmeleri gerçekleşti. Fuardan memnunuz” şeklinde konuştu.

Açıklamasında, Fuarda 2019 yılı ilkbahar - yaz koleksiyonlarının sergilendiğini ifade eden Yıldız, “Biz emin adımlarla üretimimize, ihracatınıza ve istihdamımıza devam ediyoruz. Fuarımız bunu en güzel göstergesi oldu. Fuara katılan bütün firmalara, sektörümüz temsilcilerine, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BEKSİAD Başkanı Ömer Yıldız açıklamasının sonunda, 3-6 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan bu yılın ikinci fuarı ile ilgili hazırlıklara da başladıklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19