banner13

banner14

MÜSİAD Ramazan’da yüzleri güldürecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kala üyelerinin bağışlarıyla oluşturulan erzak paketlerini, Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte organize ettiği programla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

ÜLKE SİAD'LARI 12.04.2021, 14:28
MÜSİAD Ramazan’da yüzleri güldürecek

Sadece ramazan ayında değil ihtiyacı olan herkese her an ayni ve nakdi yardımlarda bulunma kültürüne sahip olan MÜSİAD Bursa Şubesi, birlik beraberliğin ve paylaşmanın en üst düzeyde olduğu ramazan ayı öncesinde, yardım çalışmalarına başladı. Kızılay Osmangazi Şubesi ile birlikte organize ettikleri çalışmada, MÜSİAD Bursa Şubesi üyelerinin bağışlarıyla oluşturulan erzak kolilerini, 35 ekip ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Dağıtım öncesi 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bir araya gelen MÜSİAD Bursa Şubesi ve Kızılay Osmangazi Şubesi temsilcileri, örnek bir davranışa imza attı. Konuyla ilgili değerlendirme yapan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Nihat Alpay, “Üyelerimizden ramazan münasebetiyle topladığımız bağışları çeşitli kurumlar marifetiyle ihtiyaç sahiplerine dağıtmaya çalışıyoruz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da en önemli partnerimiz Kızılay Osmangazi Şubemiz. Önemli bir hayra vesile olan herkesten Allah razı olsun. Ramazan gelmeden örnek bir davranış sergilemiş olduk. Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum” diye konuştu.

Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Halil Atalay, “Ramazana birkaç gün kala MÜSİAD Bursa Şubesi üyelerinin yaptığı yardımlar çok anlamlı, hepsine ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. 6 aydır ihtiyaç sahiplerinin tahkikatını yapıp ihtiyaçlarını belirledik ve yardımları bu doğrultuda doğru yerlere ulaştırıyoruz. Bugün 35 ekiple Osmangazi İlçesinin neredeyse bütün mahallelerini dolaşıp 120 aileye kolileri ulaştıracağız” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19