banner13

banner14

MAKSİFED'de yeni başkan Bahadır Özgün

Oybirliğiyle yeni federasyon başkanı seçildi.

FEDERASYON 08.04.2012, 20:32 08.04.2012, 19:33
MAKSİFED'de yeni başkan Bahadır Özgün
MAKSİFED Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu üyesi tüm derneklerin katılımı ile gerçekleşen seçimli genel kurulda, GESİAD Geçen Dönem Başkanı Bahadır ÖZGÜN oy birliği ile yeni federasyon başkanı olarak belirlendi.
 
TÜRKONFED Konfederasyonu çatısı altında yer alan ve TÜSİAD, BUSİAD, NİLSİAD, GESİAD, ESİAD, BANSİAD ile ORSİAD derneklerinden oluşan MAKSİFED Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici İşadamları Dernekleri Federasyonu geçtiğimiz Cumartesi günü BUSİAD evinde tüm derneklerin katılımı ile gerçekleştirilen seçimli genel kurulda geçen dönem yönetim kurulunu ibra ederken yeni yönetimini belirledi.
 
Geçmiş dönem MAKSİFED Başkanlarından Serhas BEKİŞOĞLU’ nun divan başkanlığında gerçekleşen MAKSİFED genel kurulunda 2010-2012 dönemine ait faaliyet ve mali raporlar ibra olunurken, görev süresi sona eren Başkan Günal BAYLAN; “TÜRKONFED Konfederasyon kararı olan Karadeniz ve Trakya Federasyonlarının kuruluş süreci tamamlanmış ve bu bölgelere ait dernekler MAKSİFED Federasyonundan ayrılmıştır. Şu anda MAKSİFED Federasyonu küçülmüş gözükmekle birlikte, çok güçlü derneklerden oluşması nedeni ile çok daha güçlü bir yapı kazanmıştır” ifadesini kullandı.
 
MAKSİFED Genel Kurulunda geçen dönem ibrası sonrası 2012 -2014 dönemi için GESİAD Geçen Dönem Başkanı Bahadır ÖZGÜN Başkanlığında oluşan tek liste ile seçime gidildi ve oy birliği ile yeni dönem yönetim kurulu belirlendi. MAKSİFED Federasyon Başkanlığını önümüzdeki dönem yürütecek olan Bahadır ÖZGÜN’ün yanı sıra MAKSİFED Yönetim Kurulunda; Nurullah ALTINSOY, Günal BAYLAN, Abidin İZMİRLİ, Ahmet Aydın AKYOL, V. Emre VARLIK, Ayşe HEPGÜLER BİLGEN, Ezel ZEYDANLI, Aydın BANDIRMA, Hakan ÖZTÜRK ve Hülya GEDİK isimleri yer aldı.
 
Türkiye’nin en güçlü SiAD’larının MAKSİFED çatısı altında toplanmış olduğunu ifade eden MAKSİFED Başkanı Bahadır ÖZGÜN; “Diğer sivil toplum kuruluşları gibi yapay ve sanal bir güç ile değiliz, gerçek güce sahip SİAD’ların federasyonuyuz” ifadesini kullandı ve “Görev süremizde tek hedefimiz birlikte hareket ederek, güçlerimizin oluşturacağı sinerjiyi yakalayabilmek hedefiyle çalışacağız” dedi.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19