banner13

banner14

NOSAB Başkanı Gülmez OSBÜK Yönetiminde

NOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, OSBÜK Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

FEDERASYON 06.07.2019, 13:20 22.08.2019, 13:21
 NOSAB Başkanı Gülmez OSBÜK Yönetiminde

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi (NOSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Erol Gülmez, Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

 

OSBÜK’ün 5 Temmuz 2019 Cuma günü Ankara’da TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen ve Sanayi Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu’nun da katıldığı 17. Olağan Genel Kurulu’nda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Erol Gülmez, OSBÜK’ün 11 Yönetim Kurulu Üyesinden birisi oldu.

 

Oleybet style="font-size: 10px;">Organize sanayi bölgelerinin (OSB) ülke ekonomisi ve sanayisinin gelişiminde önemli rolü bulunduğunu belirten Gülmez, “OSB’ler bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da Türkiye’nin planlı kalkınma hamlesine büyük katkı sağlamaya devam edecektir. Halen ülkemizde 80 şehirde 331 OSB bulunmakta ve bu bölgelerde 50 binin üzerinde fabrika faaliyette olup, 1 milyon 900 bin çalışan istihdam edilmektedir. OSB’lerin yatırım dostu üretim alanları haline gelmesi hem verimliliği yükseltecek hem de ekonomiye sağlanan fayda artacaktır” dedi.

 

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen NOSAB Başkanı Erol Gülmez, OSBÜK’ün 17. Olağan Genel Kurulu’nda Bursa’nın 18 OSB ve 39 delege ile temsil edildiğini belirtirken, kendisini destekleyen Bursa’daki diğer OSB Başkanları ve Genel Kurul Delegelerine de teşekkürlerini sundu. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19