banner13

banner14

GENÇ MÜSİAD BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

GENÇ MÜSİAD’DAN KURAN ÖĞRENEN ÇOCUKLARA HEDİYE

GENÇ SİAD'LAR 20.08.2019, 15:25 22.08.2019, 15:36
GENÇ MÜSİAD BAYRAM ÖNCESİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi Gençlik Kurulu, ‘Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında Kur’an Kursu’nu tamamlayan çocuklara, çeşitli hediyeler vererek Kurban Bayramı öncesi yüzlerini güldürdü.

Çocukların yaz döneminde camilerde Kur'an eğitimi almasını teşvik etme amacıyla 2009 yılında başlatılan ‘Bu Yaz Camideyim’ projesi kapsamında etkinlik gerçekleştiren Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri, Beyazıt Mahallesi’nde yer alan Bereket Camii’nde eğitimlerini tamamlayan çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Demir, Yıldırım Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Elmas, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay ve vatandaşların katıldığı törende çeşitli hediyeler verilen çocuklar, bayram öncesi mutlu oldular.

Etkinlikte konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Gençlik Kurulu Başkanı Abdülkerim Demir, “Ülke gençliğinin, hem ekonomik, hem sosyal hem de kültürel anlamda gelişmesine katkı sağlamak için çeşitli projeler geliştiriyoruz. ‘Bu Yaz Camideyim’ projesi de Genç MÜSİAD’ın 2009 yılında hayata geçirdiği önemli projelerden biri. Kur’an Kursuna gelen çocuklarımız hem dini eğitimlerini küçük yaşta alıyor hem de caminin ve cemaat kavramının önemini kavrıyorlar. Biz de onları teşvik etmek ve bayram öncesi sevindirmek için çeşitli hediyeler vermek istedik” dedi.

Proje kapsamında kursu başarıyla tamamlayan öğrencilere bisiklet, katılan tüm öğrencilere de çeşitli hediyeler verildi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
12°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19