banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD’dan Başkan Aydın’a ziyaret

Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD) yönetim kurulu üyeleri Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM 23.04.2024, 16:09
BALKANTÜRKSİAD’dan Başkan Aydın’a ziyaret

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, beraberinde yönetim kurulu üyeleri 31 Mart Yerel Seçimlerinde Osmangazi Belediye Başkanlığı görevine başlayan Erkan Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette BALKANTÜRKSİAD’ın çalışmaları hakkında Başkan Erkan Aydın’a bilgiler veren Fatih Şakir, BALKANTÜRKSİAD’ın kardeş coğrafyalarla ülkemiz arasındaki tarihi ve kültürel bağlar ile ekonomik ilişkileri de güçlendirecek faaliyetleriyle Bursa’nın en aktif sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu belirtti.

Balkan kökenli nüfusun, kültürel zenginlikleri ile Türkiye’nin en özel şehirlerinden biri olan Bursa’ya güç kattığını vurgulayan Fatih Şakir, “Bizler de Balkan kökenli iş insanları olarak gerek ekonomik faaliyetlerimiz, gerekse de kardeş coğrafyalar arasındaki bağların güçlenmesi adına çalışmalarımızla Bursamıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bu yolda bizlere destek veren tüm kurum ve kuruluşlarımıza, iş dünyamızın temsilcilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Bursa’ya ve Bursa’nın kalbi Osmangazi’ye hizmet etmek için çıktıkları bu yolda şehre değer katacak her çalışmanın yanında olacaklarını ifade eden Erkan Aydın, “Bursamıza hizmet yolunda her türlü iş ve fikir birliğine açık olacağız” şeklinde konuştu.

Ziyarette, BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Şakir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19