banner13

banner14

BUMİAD ‘Yaza Merhaba’ dedi

Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD), gerçekleştirilen programla “Yaza merhaba” dedi.

GÜNDEM 09.07.2023, 23:11
BUMİAD ‘Yaza Merhaba’ dedi

BUMİAD, sosyal etkinlikler kapsamında üyeleri arasındaki sinerjiyi artırmak amacıyla “Yaza Merhaba” etkinliği düzenledi. Program, Bursa Alaturka Restaurant’ta üyelerin ve aralarında BUSİAD Başkanı Buğra Küçükkayalar’ın da olduğu davetlilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Renkli görüntülere sahne olan programda konuşan BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüş, gerçekleştirdikleri organizasyonlarla üyeleri ve sektör temsilcileri arasında birlik ve beraberliğin en güzel örneklerini sergilediklerini söyledi.

Katılımları için davetlilere teşekkür eden Başkan Gümüş, “Ekonomimiz, Bursamız ve ülkemizin gelişimi, geleceği adına hep birlikte çalışıyor, projeler üretiyor, enerji ve sinerjimizle aynı hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerliyoruz. Bu akşam organizasyonumuza katılımları ile bu güzel manzarayı oluşturan değerli üyelerimize ve tüm davetlilere teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizden güç alarak, her geçen gün ailemizi daha da büyüterek, hep birlikte nice güzel işlere imza atacağımıza olan inancımız tamdır” dedi.

Programda ayrıca BUMİAD’a üye olan Onan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Onur Aytar’a, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zarif Ayça Güler tarafından BUMİAD rozeti takılırken, BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gümüş ile Sayman Bülent Alp tarafından da üyelik beratı takdim edildi.

Çocuklar için çeşitli aktivitelerin de düzenlediği programda üyeler ve konuklar DJ eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19