banner13

banner14

Bursalı firmalardan 19. MÜSİAD EXPO’ya yoğun ilgi

MÜSİAD Bursa Şube üyesi firmalar 600’ün üzerinde MÜSİAD üyesinin iştirak ettiği MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı’nda ürün ve hizmetlerini sergiledi.

GÜNDEM 07.11.2022, 23:37 08.11.2022, 11:04
Bursalı firmalardan 19. MÜSİAD EXPO’ya yoğun ilgi

MÜSİAD Bursa Şube üyesi 18 firma, 24 farklı sektörden Avrupa, Asya, Afrika ve Ortadoğu olmak üzere 120 ülkeden ziyaretçi ve 60 ülkeden alım heyetinin iştirak ettiği 19. MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı’na katılarak ürün ve hizmetlerini sergiledi.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay ve yönetim kurulu ile üyelerden oluşan bir heyet MÜSİAD EXPO’ya katılan ve stant açan Bursalı firmaları ziyaret ederek fuar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

Fuar açılışında da hazır bulunan MÜSİAD Bursa heyeti, fuara katılanların çok sayıda iş birliklerine imza atacaklarına inandıklarını ifade ettiler.

Fuar açılışı sonrası değerlendirmelerde bulunan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, MÜSİAD’ın Anadolu şubeleri arasında en çok katılımın 18 üye firma ile MÜSİAD Bursa’ya ait olduğunu belirterek, dünyanın dört bir yanından alıcıların tedarikçilerle buluştuğu fuara ilginin memnun ettiğini ifade etti.

Başkan Nihat Alpay; “19.MÜSİAD EXPO Ticaret Fuarı 2 - 5 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Dünyanın dört bir yanından alıcılar ile tedarikçilerin buluştuğu büyük bir etkinlik oldu. Bu yoğun ilgiden mutluluk duyduk fakat bu fuarda daha çok Afrika ağırlıklı bir katılım oldu. MÜSİAD fuarları iki yılda bir gerçekleştiriliyor. Bu yıl da biz MÜSİAD Bursa olarak, 18 firma ile katıldık. BTSO ve Bursa Büyükşehir de bizim ricamız üzerine fuarda stant açtılar onlara da teşekkür ediyoruz. Fuara destek veren ve katılım sağlayan üyelerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Bursa’dan fuara katılan sektör temsilcilerinin değerlendirmeleri şöyle:

Hacı Hasan Oğulları Baklava & Börek Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Aktaş “ Bu fuar gerçekten çok güzel. Yurt dışından gelen alım heyetleri çok, iş insanları yoğun ilgi gösteriyor gıda sektörü adına stant açan bir Bursalı firma olarak çok memnunuz. Bizi buraya katılmaya teşvik eden MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay özelinde tüm MÜSİAD yönetimine teşekkür ederim”

Decostar Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kul, “İnşaat sektöründe yapı kimyasalları ve inşaat yapı malzemeleri alanında faaliyetlerimiz var. Nihai tüketici de var, bayilik isteyen de var. Afrika ve Ortadoğu ağırlıklı ziyaretçileri ağır daha çok ağırladık. Fuar güzel geçiyor güzel iş birliklerine imza atılacağı inancındayım”

BST Water Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Şardağ, “Tabi fuarda bulunmak çok güzel. Yabancı alım heyetleri çok sayıda olduğunu gözlemledik. Dünyanın her yerinden iş insanları burada. Bizim firma olarak ileriye yönelik yatırım yapmak ve dünya pazarında bulunmak istiyoruz. Bu nedenle buraya çok önem veriyoruz”

Fozy Tekstil Konfeksiyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Firma Ortağı Furkan Atalay, “ Bebe çocuk giyimi sektörü olarak burada stant açtık. Fuar sonrası iletişime geçerek ticaret yapabileceğimiz çok sayıda iş insanıyla iletişim kurduk”

Karan Makina Genel Müdürü Mustafa Karan “Afrika pazarlarını hep çok önemsemişizdir. O bölgeden çok sayıda ziyaretçi ağırladık. İyi ve çok güzel bir fuar verimli geçti. Ağır makine dediğimiz alanda çok faaliyet gösteriyoruz. Genel bir fuar her alandan alıcıyı ağırladık”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19