banner13

banner14

TÜGİAD, ihtiyaç sahiplerinin yanında

Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Bursa Şubesi, yaptığı erzak yardımıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzattı.

GÜNDEM 30.04.2020, 09:40
TÜGİAD, ihtiyaç sahiplerinin yanında

TÜGİAD Bursa Şubesi, olağanüstü dönemden geçtiğimiz bu günlerde, Vefa Sosyal Destek Grubu kampanyası kapsamında, Mudanya Kaymakamlığı koordinasyonuyla erzak paketleri dağıttı.

Tüm dünyayla birlikte ülkemizi de etkisi altına alan COVID-19 pandemisinin yanı sıra birkaç gün önce idrak etmeye başladığımız 11 ayın sultanı Ramazan münasebetiyle ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak olan paketlerin dağıtımında TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ersoy Tabaklar da yer aldı.

TÜGİAD SORUMLULUK ALIYOR

Yapılan erzak dağıtımı ile ilgili açıklama yapan TÜGİAD Bursa Şube Başkanı Ersoy Tabaklar, “Bu pandemi süreci bize birçok şeyin ne kadar kıymetli olduğunu öğretti. En başta sağlığın, ailenin, yardımlaşmanın, ahlaki değerlerin, güçlü millet güçlü ve devlet olmanın, milli değerlerin ne kadar kıymetli olduğunu her birimize tekrar tekrar hatırlattı ve hatırlatmaya devam ediyor. Bununla birlikte yine birçok değeri hatırlatan mübarek Ramazan ayına girmiş bulunmaktayız. TÜGİAD olarak bu süreçte, sorumluluk alarak destek ve yardımlarımıza devam ediyoruz. Daha önce Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Hastanesi’ne malzeme desteğimizin ardından şimdi de ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımında bulunduk. Bu yardımlarda emeği geçen tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
23°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19