banner13

banner14

BEV, Mali Genel Kurulunu Yaptı

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) 12. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nı BALKANTÜRK Evi BEV Konferans Salonu’nda gerçekleştirdi.

KENT SİAD'LARI 25.02.2020, 01:10 26.02.2020, 16:56
BEV, Mali Genel Kurulunu Yaptı

Divan Başkanlığını Kemal Demirel’in yaptığı genel kurulda divan katipliğini Selim Aykırca ve Adnan Sözeri yaptı. Genel Kurul Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerimiz adına 1 dakikalık saygı duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.

Toplantının açılış konuşması, BEV Yönetim Kurulu Üyesi Av. Öztürk Yazıcı tarafından yapıldı.

Açılış konuşmasının ardından BEV Başkanı Aytuğ Onur, yeni dönemde gerçekleşen çalışmalar ve izlenecek yol haritası hakkında bilgiler verdi. Onur konuşmasında, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı’nın şehrimizdeki konumunu sağlamlaştıracak ve hayata geçecek projeler ile üst sıralara taşıyacak olan çalışmalarının katlanarak artacağını vurguladı.

BEV Saymanı Y.M.M. Mümin Pekcan tarafından mali tablolar arz edildi. Yapılan oylamayla hesaplar ve faaliyetlerinden dolayı yönetim kurulu ve denetim kurulu üyeleri ibra edildi. Çalışma raporu ve bilanço mütevelli heyeti üyeleri tarafından oy birliği ile onaylandı.

Toplantı sonunda Başkan Onur, genel kurulun hayırlı olmasını dileyerek, katılımlarından dolayı tüm mütevelli heyeti üyelerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19