banner13

banner14

BEV Üye Ziyaretlerini Sürdürüyor

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı üye ziyaretleri kapsamında BEV Mütevelli Heyeti Üyesi, HTS Metal Firma Sahibi Ersan Türkdönmez’i ziyaret etti.

KENT SİAD'LARI 12.11.2020, 23:22 12.11.2020, 23:29
BEV Üye Ziyaretlerini Sürdürüyor

HTS Metal’de gerçekleşen ziyarete BEV Başkanı Dr. Aytuğ Onur, BEV Yönetim Kurulu Üyeleri Öztürk Yazıcı, Hüseyin Yılmaz, Adnan Sözeri ve Fatih Şakir hazır bulundu.

Samimi bir havada geçen ziyarette Başkan Aytuğ Onur, Ersan Türkdönmez’i BEV Çatısı altında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Onur, “Gençlerimizin başarılarının artması için çözüm üretme noktasındaki çalışmalarımız, burs desteklerimizin yanı sıra oluşacak yeni sosyal sorumluluk projeleri ile sorgulayan, düşünen ve üreten bir nesil yetişmesi hususunda yoğunlaşacaktır. Bu yolda vakfımızın yaptığı ve yapacağı hizmetlerdeki işbirliğiniz, verdiğiniz destekler için şahsım ve yönetim kurulum adına minnettarlığımı bir kez daha dile getirmek isterim” dedi.

BEV Yönetimini ağırlamaktan memnun olduğunu ifade eden Ersan Türkdönmez de, eğitimin önemine vurgu yaparken “Bir toplumun geleceği insanların aldığı eğitimin niteliği ile şekilleniyorsa, eğitim toplumlar için refaha açılan tek yoldur. Bu sebepledir ki eğitim insanın ve toplumların geleceğine yapılan en önemli yatırımdır. BEV’in ülkemizin geleceği gençlerimize daha iyi bir eğitimin yolunu açması hususunda gerçekleştireceği her türlü projenin tam destekçisiyim. Bu vesile ile BEV Ailesi’nin gönüllü, hayırsever üyeleri arasında yer almaktan duyduğum mutluluğu dile getirmek isterim” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
11°
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19