banner13

banner14

İyilik çınarı DOSABSİAD’la buluştu

Türk Kızılay Bursa Şubesi’nin faaliyetleri, iş dünyasının gündeminde yer almaya devam ediyor. Şube Başkanı Özcan Susmaz’ın ziyaret ettiği DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, “Türk Kızılay’ın çalışmalarını yakından izliyor ve takdir ediyoruz” dedi.

KENT SİAD'LARI 27.03.2021, 17:08 27.03.2021, 17:16
İyilik çınarı DOSABSİAD’la buluştu

Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Nilüfer Çevikel’i ziyaret etti. Ziyarette Türk Kızılay’ın faaliyetleri ve Bursa Şubesi’nin çalışmaları konuşulurken işbirliği için fikir alışverişinde bulunuldu.

“BAĞIŞÇILARIN YARDIMLARI ÖNEMLİ”

İhtiyaç sahiplerini kötü günlerinde yalnız bırakmamak için sürekli sahada olduklarını belirten Türk Kızılay Bursa Şube Başkanı Özcan Susmaz, “Her yıl ihtiyaç sahiplerini Ramazan ayında iftar çadırlarımızda ağırlıyorduk. Pandemi sürecinde bu imkânsız hale gelince, önceden belirlediğimiz ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek servisi yapmaya başladık. Bu yıl da aynı şekilde devam edeceğiz. Eğitilmiş gönüllülerimizle ziyaret ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelerin dikkatle incelenmesini sağlıyoruz, yardımlarımızı ihtiyaç sahiplerinin gereksinimlerine göre şekillendiriyoruz. Bu yüzden bağışçılarımız, yardımların gerçek ihtiyaç sahibi kişilere gittiğinden emin olabilir. Bağışçılarımızın yardımları Türk Kızılay’la güvende. İhtiyaç sahibi her vatandaşımızın yanında olmaya çalışırken bağışçılarımızın desteği bizim için çok önemli. Bu nedenle Bursa ve ülke ekonomisine önemli katma değerler sağlayan DOSABSİAD’ın yanımızda olduğunu bilmek, bizim için çok değerli” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARI YAKINDAN İZLİYOR, TAKDİR EDİYORUZ”

DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel de gerçek ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda her zaman hassasiyet gösterdiklerini belirterek “DOSABSİAD olarak üyelerimizle birlikte sosyal sorumluluk gereği, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda her zaman duyarlıyız. Elimizden geldiğince yardıma ihtiyacı olanlara ulaşarak desteklerimizi sadece Ramazan’da değil yılın her döneminde veriyoruz. Bizim gibi iş insanları mutlaka böyle sosyal sorumlulukları yerine getirmeli, bunu yaparken de gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara ulaşmak çok önemli. İhtiyaç sahiplerini belirleme ve yardımı ulaştırma konusunda da en fazla güvendiğimiz kurumlardan biri Türk Kızılay’dır. DOSABSİAD olarak Türk Kızılay’ın çalışmalarını yakından izliyor ve takdir ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
hafif yağmur
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19