banner13

banner14

MÜSİAD Bursa ailesi bayramlaştı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü gerçekleştirildi.

KENT SİAD'LARI 05.05.2022, 16:25
MÜSİAD Bursa ailesi bayramlaştı

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin dernek merkezinde düzenlenen ve 2 yıllık pandemi sürecinin ardından tedbirlerinin kaldırıldığı ilk bayram özelliği taşıyan bayramlaşma töreninde; AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Emine Yavuz Gözgeç, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Eşref Kurem başta olmak üzere çok sayıda MÜSİAD Bursa üyesi iş insanı hazır bulundu.

Bayramlaşma töreninin açılışında konuşan ve bayramlaşmanın anlam ile önemine değinen MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, pandemi tedbirlerinin kaldırıldığı, maskelerin atıldığı bir bayramı kutlamanın heyecanı içinde olduklarını ifade etti. Başkan Alpay, “Hiç alışık olmadığımız, tecrübe etmediğimiz epey sıkıntılı bir dönemi yaşadık. Salgın dönemlerinin tüm dünyada birçok yansıması oluyor. Bunların ekonomik yansımaları da var. Gelişmiş Batı memleketlerinde de, büyük ekonomilerde de dikkatinizi çekmiştir. Son 40, 45 yılın enflasyonu diye tanımlanan tabirler kullanılmaya başlandı. Elbette bizim ülkemiz de bu yansımalardan nasibini aldı. Fakat genç dinamik nüfus yapımız ve dünyadaki gelişmeler ile atılımlarımızla gelecek nesillere güzel bir Türkiye bırakacağımızın inancındayım” dedi.

AK Parti Bursa İl Başkanı Davut Gürkan da “Siyasi partiler olarak bizleri sahada yönlendiren, bilgilendiren Kurumların başında sivil toplum kuruluşlarımız var. MÜSİAD gibi STK'larımızın önerileri bizim sahayı iyi görmemiz için çok önemli “ dedi.

TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu da, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, MÜSİAD’ın kuruluş değerlerine bakıldığında, sadece bir ekonomi ve iş insanları derneği olmadığını Türkiye’nin konjonktürel yaşanan siyasi meselelere karşı da bir şekilde tavır aldığını ifade etti.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç de, birlik beraberlik içinde ülke olarak tüm zorlukların üstesinden gelinebileceğinin altını çizdi.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise “MÜSİAD kurulduğu günden bu yana istikrarını bozmayan, ufak rüzgarlarla savrulmayan güzide derneklerimizden bir tanesi. Sadece yanımızda dik durması değil aynı zamanda önerileriyle de ışık tutmasıyla da çok önemli bir kurum”derken, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz da, Ramazan ayı boyunca, gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yılmaz, pandemi sonrası MÜSİAD ailesi ile bir arada olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19