banner13

banner14

BALKANSİAD Yunanistan'da temaslarda bulundu

Komşu, Bursaspor'a destek verdi

KENT SİAD'LARI 22.10.2012, 14:05 22.10.2012, 13:10
BALKANSİAD Yunanistan'da temaslarda bulundu
BURSASPORUMUZUN BAŞARISI YUNANİSTAN’IN DA GÜNDEMİNDE
 
BALKANSİAD’ın ( Balkan Rumeli Sanayicileri ve İşadamları Derneği) yapmış olduğu 4 günlük Yunanistan Gezisi’ne Bursaspor Yönetim Kurulu üyeleri de katıldı.
 
Balkanlar ile aradaki bağları güçlendirmek amacıyla komşumuz Yunanistan’a gezi düzenleyen BALKANSİAD Üyeleri Yunanlı iş adamları ile bir araya geldi. BALKANSİAD Üyesi olan Bursaspor Genel Sekreteri İlhan Uslu, Basın Sözcüsü Selçuk Eren ve Mali Danışman Mümin Pekcan da geziye katılarak hem ikili iş görüşmeleri yaptılar hem de Bursaspor’u Yunanistan’a bir kere daha yakından tanıtmış oldular.
 
Geziye ilk olarak Gümülcine’den başlayan BALKANSİAD Heyeti Gümülcine Sanayi ve Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Gümülcine Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı İbrahim Halil Hasan’a Bursaspor forması hediye eden İlhan Uslu, Selçuk Eren ve Mümin Pekcan Bursaspor hakkında Hasan’a bilgi verdi. Hasan, “ Türkiye’de kıyasıya maçlar oluyor. Bizlerde hem İstanbul takımlarını hem de Bursaspor maçlarını izliyoruz. Daha önceden Türkiye’de sadece İstanbul takımlarının adı bilinirken şimdi artık Bursaspor’un da ismini duyuyoruz” dedi.
 
Gümülcine’den sonra gezilerine hız kesmeden devam eden BALKANSİAD’ın bir sonraki ziyareti ise Selanik Başkonsolosluğu’na oldu. Bursaspor Türk futbolu için önemli bir takım olduğunu söyleyen Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin, “İstanbul takımlarından sonra ilk kez Anadolu takımı olarak şampiyon olan Trabzonspor’u tanıdık. Bu başarıya imza atan ikinci takım olan Bursaspor da şampiyon olarak Anadolu takımlarının şanını bir kere daha göstermiş oldu. Bursaspor’un şampiyon olması hepimize moral verdi. Takımınız başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor. Biz Yunanlılar olarak Bursasporla gurur duyuyoruz ve şampiyonlukların devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
 
Görüşmeler sonrası Bursaspor’a övgüler yağdıran Selanik Başkonsolosu Tuğrul Biltekin’e, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri İlhan Uslu ve Selçuk Eren tarafından yeşil beyazlı forma hediye edildi.
  
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19