banner13

banner14

BEKSİAD'dan Emniyet Müdürü'ne ziyaret

Konfeksiyon sektörü, Bursa ekonomisi ve güvenlik konuları görüşüldü.

KENT SİAD'LARI 01.04.2012, 13:51 01.04.2012, 12:52
BEKSİAD'dan Emniyet Müdürü'ne ziyaret
Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İşadamları Derneği (BEKSİAD) Başkanı Rıdvan Güler ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kâhya’yı ziyaret etti.
BEKSİAD Başkanı Rıdvan Güler ve yönetim kurulu üyeleri, Ali Osman Kahya’nın Emniyet Müdürlüğü’ndeki makamında gerçekleşen ziyarette, başta konfeksiyon sektörü olmak üzere, Bursa ekonomisi ve iş yerlerinin Deneme bonusu güvenliği gibi konularda bilgi alışverişinde bulundu.
Bebe Çocuk Konfeksiyonu sektörü olarak Bursa’dan tüm Türkiye’ye ürün sattıklarını belirten Başkan Rıdvan Güler, “Bursa’da istihdama büyük katkı sağlıyoruz. Sektörümüzde, insanlar çok rahat iş bularak, kısa süre de kendilerini yetiştiriyor. Rahatlıkla söylüyorum ki, busektörde çalışan insanlar ekonomik kriz dönemlerinde bile evlerine ekmek götürebilir” dedi.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette, BEKSİAD Başkanı Rıdvan Güler, projelerinden de bahsetti. Güler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında, Yıldırım Belediyesi’nin çalışmalarına destek vererek, 150 çocuğu giydireceklerini söyledi.
Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kâhya da, BEKSİAD’ın sosyal sorumluluklarının farkında olan ve toplumun sorunlarıyla ilgilenen bir dernek olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19