banner13

banner14

BUMİAD’DAN KESTEL BELEDİYE BAŞKANI TANIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…

BAŞKAN BOZDEMİR: MESLEKTAŞIMIZ OLAN BAŞKANIMIZA DESTEĞE HAZIRIZ

KENT SİAD'LARI 20.06.2019, 11:23 20.06.2019, 11:24
BUMİAD’DAN KESTEL BELEDİYE BAŞKANI TANIR’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
 Bursa Mühendis ve Mimar İş İnsanları Derneği (BUMİAD) 31 Mart Mahalli seçimlerinin ardından Kestel Belediye Başkanlığı görevine seçilen mimar Önder Tanır’ı makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

BUMİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Bozdemir ile Yönetim Kurulu Üyeleri Filiz Güzel Şen, Hayri Aydemir ve Seyfi Ertan, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ı ziyaret ederek, belediye başkanlığının Kestel için hayırlı olmasını dileyerek, olası işbirliklerini masaya yatırdılar.

“Mühendis ve mimar üyelerden oluşan tek STK’yız”

Samimi bir ortamda geçen ziyarette, BUMİAD’ın faaliyetlerinden bahseden BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, 10’uncu yaşını kutlayan BUMİAD’ın işinde uzman olan çok sayıda üyesi olduğunu ve kurulduğu günden bu yanan doğru mecralarda, doğruları aktararak Bursa’ya ve Türkiye’ye fayda sağlamak amacı taşıdıklarını ifade etti.

İlbet 10px;">BUMİAD’ın sadece mühendis ve mimar üyeleri bulunması özelliğiyle Türkiye’de tek olduğunu belirten Bozdemir, “İşinde belli bir verimliliğe, dereceye gelmiş, özel profesyonellikleri olan üyelere sahip bir sivil toplum kuruluşuyuz. Değerli bir mimarın da Kestel Belediye Başkanlığı görevini yapması bizleri ayrıca mutlu etti. Sizlerin, mimarlık perspektifiyle Kestel’e önemli katkılar sağlayacağınıza inancımız tam. BUMİAD olarak bizler de her zaman ortak projeler üretmek, deneyimlerimizle sizlere yardımcı olmak isteriz” dedi.

“Farklı projelerde BUMİAD ile birlikte olmaktan mutluluk duyacağız”

BUMİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da, BUMİAD ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği döneminde katıldığı toplantılarda tanıştığını ve bu dönemde BUMİAD’ın farklı bir dernek olduğunu anladığını belirtti. Mimarlık ve teknik bilgisiyle Kestel’e kaliteli, üst düzey hizmetler getirmek istediğini vurgulayan Tanır, farklı projelerde BUMİAD ile birlikte olmaktan mutluluk duyacağını da sözlerine ekledi.

Ziyaretin sonunda BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’a günün anısı olarak BUMİAD flaması takdim etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19