banner13

banner14

BUMİAD’IN 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Bursa Mühendis Mimar İşadamları Derneği (BUMİAD), 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 97’nci yıldönümünü coşkuyla kutladı.

KENT SİAD'LARI 02.09.2019, 11:53 10.09.2019, 13:27
BUMİAD’IN 30 AĞUSTOS COŞKUSU

Kıyı Alaturka’da gerçekleşene kutlama törenine, BUMİAD Danışma Kurulu Başkanı M. Orhan Efe, BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, üyeler ve Gençlik Komitesi Üyeleri katıldı.

Programda konuşan BUMİAD Başkanı Şaban Bozdemir, “Cumhuriyet’imizin kurulmasına giden yolda bugünü yaşayıp solumamızda 30 Ağustos’un önemini idrak ederek yaşamamız, coşku ile kutlamamız gerekir. Ülkemizin geleceğine yön verebilmek için geçmişimizde yaşananları çok iyi bilmemiz gerekir. Bu coğrafyada milletçe yaşamımız sürdüğü sürece bu inancı, mücadeleyi ve halı zaferi kutlayacağız. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.

Gecede kısa bir selamlama konuşması yapan BUMİAD Onursal Başkanı M. Orhan Efe de, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın öneminden bahsetti.

Konuşmaların ardından Udi Adnan, Atatürk’ün sevdiği şarkılardan oluşan repertuvarıyla konuklara keyifli bir gece yaşattı. Yanı sıra BUMİAD Gençlik Komitesi Üyelerinden piyanist Mert Bozdemir de geceye özel hazırladığı piyano resitalini sundu. Marşlara ve şarkılara eşlik eden BUMİAD üyeleri Zafer coşkusunu hep birlikte yaşadı.

Gece, günün anısına kesilen pasta ile son buldu. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19