banner13

banner14

BURSİAD, Bursaspor lobisi için var

Topçu : Bursaspor’a destek vermek için projeler üretiyoruz.

KENT SİAD'LARI 08.04.2012, 12:09 08.04.2012, 11:10
BURSİAD, Bursaspor lobisi için var
Bursasporlu Sanayici ve İşadamları Derneği (BURSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Turgut TopçuBursaspor'un mali ve sportif açıdan zirvede kalması için gerekli tüm desteği vereceklerini söyledi.
 
"BURSiAD'ın Bir Yılı" Gala Yemeği, Almira Otel'de gerçekleştirildi. Etkinliğe, Bursaspor Divan Kurulu Başkanı Kadir Şankaya, Bursaspor Genel Sekreteri Recep Bölükbaşı,
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili
Abdullah KaradağBursa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Süleyman Şahin ile dernek üye ve yöneticileri, Bursaspor Kulübü eski başkanları, eski futbolcuları ve taban birliği temsilcileri katıldı. Toplantıda barkovizyon eşliğinde geçen 1 yıllık süreçteki faaliyetler katılımcılara gösterildi.



Turgut Topçu, yemekte yaptığı konuşmada, 2 yıl önce kurulan derneğin kısa sürede önemli çalışmalara imza attığını kaydetti. Olağan genel kurul da görev alan yönetim kurulunun, Bursaspor’un sportif ve mali olarak zirveye ulaşabilmesi için kentimizde adeta bir düşünce kurumu gibi çalışmayı ilke ve hedef edindiğini dile getiren Topçu, gönül verdikleri takıma her türlü desteği vermek için projeler ürettiklerini söyledi.
 
Kentte Bursaspor sevgisinin yaygınlaşması adına faaliyetler yürüttüklerini dile getiren Topçu, "Bugün Bursaspor’un ligde yürüyüşünüşampiyonluğa taşıması, birçok Anadolu kulüplerine örnek oluşturmuş durumdadır. Henüz tamamlanmamış, kalıcı olması gereken bu kimlik için BURSiADda diğer Anadolu şehirlerinde ki destekçi oluşumlara bu anlamda rol modellik yapmaktadır. Bursaspor’un 5 büyükler arasında daimi olarak kalması için projeler üretiyoruz. Dernek olarak Bursaspor yönetimiyle sürekli temas halindeyiz”" dedi. 



Topçu, 
Bursaspor'un sadece futbolda değil diğer amatör branşlarda da yer alması gerektiği vurgulayarak, "Bursasporbasketbol, voleybol, atletizm gibi diğer branşlarda da Türkiye'de ve Avrupa'da boy göstermeli. Amatör branşlara yönelik sponsorluk çalışmalar konusunda da kulübün yanında olacağız" diye konuştu. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19