banner13

banner14

DOSABSİAD YÖNETİMİ, TETSİAD BAŞKAN ADAYI BAYRAM’I AĞIRLADI.

TETSİAD Başkan Adayı Hasan Bayram, DOSABSİAD'ı ziyaret etti.

KENT SİAD'LARI 20.08.2019, 15:07 22.08.2019, 15:36
DOSABSİAD YÖNETİMİ, TETSİAD BAŞKAN ADAYI BAYRAM’I AĞIRLADI.

 27 Ağustos’ta yapılacak seçim öncesi Bursa’da temaslarda bulunan Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TETSİAD) Başkan Adayı Hasan Bayram, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (DOSABSİAD) de ziyaret etti.

TETSİAD Başkan Adayı Hasan Bayram, DOSABSİAD Başkan Yardımcısı Onur Kutlualp ile DOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Işık’ın yanı sıra DOSAB ve DOSABSİAD üyeleri tarafından ağırlandı.

DOSABSİAD Dernek Merkezi’nde görüşmede konuşan DOSABSİAD Başkan Yardımcısı Onur Kutlualp, TETSİAD’ın Türkiye’deki ev tekstilinin çatı kuruluşu olduğunu kaydetti. Bursa’da TETSİAD’a üye 300 civarı firmanın bulunduğunu, bu firmalar arasından 90’ının da DOSAB’da üretim yaptığını hatırlatan Kutlualp, TETSİAD Başkan Adayı Hasan Bayram’a çıktığı yolda başarılar diledi.

DOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Işık da Hasan Bayram’a çalışmalarında kolaylıklar dilerken, 27 Ağustos’taki seçimin sektör adına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bursa’nın Türk ev tekstilinde önemli bir şehir olduğuna dikkat çeken Başkan Adayı Bayram ise TETSİAD’ın çalışmaları ve göreve seçilmeleri halinde hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında bilgiler verdi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19