banner13

banner14

İMSİAD’DAN SGK BURSA İL MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

MUSTAFA ANDIÇ: KDV İADELERİMİZLE SİGORTA PRİMLERİNİN MAHSUP EDİLMESİNDE KOLAYLIK İSTİYORUZ

KENT SİAD'LARI 17.09.2019, 15:26 17.09.2019, 15:27
 İMSİAD’DAN SGK BURSA İL MÜDÜRÜ KARACA’YA ZİYARET

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürü Erhan Karaca’yı ziyaret etti.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ile Yönetim Kurulu Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor.

İMSİAD heyeti, son olarak SGK Bursa İl Müdürü Erhan Karaca’yı makamında ziyaret etti. İMSİAD heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten İl Müdürü Karaca, önümüzdeki günlerde uzmanların da katılımıyla bir bilgilendirme toplantısı düzenleyeceklerini söyledi.

Karaca’ya ev sahipliğinden ötürü teşekkür eden, sorun ve önerilerini içeren bir dosya veren İMSİAD Başkanı Andıç ise, “Kamu kurumlarıyla daha sık, iç içe olmak zorundayız. Sadece müteahhit firmalar değil, bu sektöre hizmet veren firmalar da var aramızda. Diyalogları iyi tutmak durumundayız ki üyelerimizi en doğru şekilde bilgilendirelim. Geçtiğimiz haftalarda Vergi Dairesi Başkanı ve ekibi üyelerimizle buluşarak KDV iadeleri konusunda değerli bilgiler paylaştılar. Sektörün SGK ile ilgili yaşadığı sıkıntılar ortada ve bizim size sunduğumuz dosyada da bunlar yer alıyor” dedi.

Dosyada, yaşanan problemlerle ilgili önerilerin de yer aldığını belirten Andıç, “KDV iadesi ve sigorta primlerinin mahsup edilmesi hususunda kolaylık gösterilmesini önemsiyoruz. 2018'in KDV iadesini hala alamadık. Son bir aydır sigorta primlerini mahsup ediyoruz. Daha erken mahsup edebilmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
20°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19