banner13

banner14

İnşaat 16'dan Yapı Yaşam Fuarı'na ziyaret

Fuarda stand açan üyeler ziyaret edildi.

KENT SİAD'LARI 08.04.2012, 15:02 08.04.2012, 14:03
İnşaat 16'dan Yapı Yaşam Fuarı'na ziyaret
İnşaat 16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, üyeleriyle birlikte BUTTİM Fuar Merkezi’nde stant açan üyelerini ziyaret etti.
İnşaat 16 Grubu Derneği Başkanı Şener Akkan, üyeleriyle birlikte BUTTİM Fuar Merkezi’nde stant açan üyeleri Cengiz Eker, Yusuf Bakgör, Soner Arslan, Bahattin Torun ve Ertan Bilici’yi ziyaret etti. Üyelerine iyi bir fuar geçirmeleri temennisinde bulunan Akkan, her bir stantta ürünler hakkında bilgi almayı da ihmal etmedi.
Her bir stantta zaman ayıran Akkan, “Bu tür fuar ve organizasyonlar bütün sektörler açısından çok önemli. Hem firmaların prestijini artırıyor, hem de yenilikler hakkında alıcılar bilgi edinmiş oluyor. Büyün arkadaşlarıma hayırlı fuarlar diliyorum” dedi. Başkan Akkan ve üyeler, İzomet’in Kılıçoğlu Kiremit ile birlikte düzenlediği kokteyle de katıldı.
Geçtiğimiz Çarşamba günü, İnşaat 16 Grubu Derneği üyelerinden İzomet İnşaat, Bak-Yapı Group- Bak Term, Dilek Por Yalıtım, BT İnşaat’ın de yer aldığı yapı fuarı, 8 Nisan Pazar gününe kadar ziyaretçileriyle buluşacak.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19