banner13

banner14

MÜSİAD’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A TEBRİK ZİYARETİ

NİHAT ALPAY: “PANORAMA BURSA’YA YENİ BİR HEYECAN GETİRDİ”

KENT SİAD'LARI 18.07.2019, 14:01 22.08.2019, 14:03
MÜSİAD’DAN BAŞKAN DÜNDAR’A TEBRİK ZİYARETİ

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı makamında ziyaret etti.

MÜSİAD Bursa Şubesi, yaz ayı içerisinde olmamıza rağmen faaliyetlerini, toplantılarını, kurum ve kuruluşlara yaptığı ziyaretleri ara vermeden sürdürüyor. Bu kapsamda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile bir araya gelen MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, çeşitli meselelerde istişarelerde bulundu.

Deneme Bonusu 15.6933px; font-size: 11pt; font-family: Calibri, sans-serif;">

Yerel seçimlerde gösterdiği başarıdan dolayı Başkan Dündar’ı tebrik eden MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Alpay, “Nüfusu, lokasyonu, tarihi ve kültürel değerleri bünyesinde barındırma özelliği ile şehrimizin en önemli ilçesi olan Osmangazi’de göreve tekrar seçilen Başkanımızı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz. Zaten Osmangazi Belediyemiz iyi işlere imza atıyordu, bunun artarak devam edeceğini düşünüyoruz. Özellikle Bursa’ya yeni ve farklı bir hava getiren Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi gibi değerli bir eseri Bursa’mıza kazandırdığı için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

MÜSİAD’ın ülkenin önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ifade eden Başkan Dündar ise, bu nazik ziyaretleri için MÜSİAD Bursa Şubesi heyetine teşekkür etti. Görüşme sonrasında MÜSİAD Şubesi Başkanı Nihat Alpay tarafından, Osmangazi Belediye Başkanı Dündar’a günün anısına hediye takdim edildi. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19