banner13

banner14

TÜMSİAD AİLESİNDE BAYRAM YAPILDI

TÜMSİAD Bursa Şubesi üyeleri, Kurban Bayramı’nın 2’nci gününde bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

KENT SİAD'LARI 20.08.2019, 15:27 22.08.2019, 15:36
TÜMSİAD AİLESİNDE BAYRAM YAPILDI
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi üyeleri, Kurban Bayramı’nın 2’nci gününde bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

TÜMSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleşen törene; TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman ve çok sayıda TÜMSİAD Bursa Şube üyesi iş adamı katıldı.

Dernek üyelerinin ve konukların bayramını kutlayan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Kemal Şerbetçioğlu, “Kestiğimiz kurbanlar Allah’a yakınlaşmamızı sağlasın inşallah. Bayramlar, Müslümanların hem kendi aralarında hem de toplumun bütün fertleri arasında kaynaşmaya vesile olan güzide günlerdir. Kurban Bayramı’mız ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

TÜMSİAD ailesi ile her zaman iyi ilişkileri olduklarını hatırlatan AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman da, “Sağ olsun TÜMSİAD ailesi her zaman yanımızda oldu. Bu anlamda kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bayramlar hepimizin bildiği gibi birliğin beraberliğin pekiştiği, yardımlaşmanın arttığı dönemler. İnşallah ülkemizin birliği beraberliği de bu bayramlar vesilesi ile daha da artar” diye konuştu.

TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da, “Mevla’m kesmiş olduğunuz kurbanları makbul eylesin inşallah. Kurban bayramı bize bayram olarak gelirken, birçok İslam ülkesinde de bizimle beraber bayrama ulaşmayı temenni eden çok sayıda kardeşimiz var. Bugün TÜMSİAD sadece sanayi ve iş adamları kuruluşu değil, manevi ve milli hassasiyetleri taşıyan ve bu uğurda da mücadele sarf eden güzide bir derneğimiz” ifadelerini kullandı. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19