banner13

banner14

TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞTI…

TÜMSİAD Bursa Şubesi tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma töreni dernek merkezinde gerçekleştirildi.

KENT SİAD'LARI 19.06.2019, 14:24 19.06.2019, 14:29
TÜMSİAD BURSA AİLESİ BAYRAMLAŞTI…
 Ramazan Bayramı vesilesiyle TÜMSİAD Bursa Şubesi tarafından dernek merkezinde düzenlenen bayramlaşma törenine; TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç ve Atilla Ödünç, TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı M. Kemal Şerbetçioğlu’nun yanı sıra çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Bayramlaşma törenine katılan ve Ramazan Bayramı’nın tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini dileyen AK Parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ahmet Kılıç ve Atilla Ödünç, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

Betgaranti color="#000000">TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da TÜMSİAD Bursa Şubesi’nin bayramlaşma töreninde TÜMSİAD camiası ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu, bayramın başta Türkiye olmak üzere tüm İslam Alemine huzur getirmesi temennisinde bulundu.

TÜMSİAD Bursa Şubesi olarak protokol üyelerini dernek merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirten Şube Başkanı M. Kemal Şerbetçioğlu da bayramların birlik ve beraberlik kültürünün pekişmesine sağladığı katkıya dikkat çekti. Şerbetçioğlu, “Geçtiğimiz dönemlerden beri süregelen bayramlaşma geleneğimizi biz de bu yönetim olarak sürdürüyoruz. Bayramlar; tanışmaya, kaynaşmaya, dostluklara ve bu dostlukların pekişmesine vesile olan güzel anladır. Bunların kıymetini bildiğimiz daha nice güzel bayramlara birlikte erişmek dileğiyle, tüm İslam Aleminin bayramını kutlarım” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19