banner13

banner14

VEKİL GÖZGEÇ’TEN KAYAPA OSB’YE TAM NOT

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ EMİNE YAVUZ GÖZGEÇ, KAYAPALI SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KENT SİAD'LARI 13.07.2019, 13:56 22.08.2019, 13:57
VEKİL GÖZGEÇ’TEN KAYAPA OSB’YE TAM NOT

AK Parti Bursa Milletvekili, TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Genel Merkez İnsan Hakları Başkan Yardımcısı Av. Emine Yavuz Gözgeç, Kayapa Organize Sanayi Bölgesi’ni (Kayapa OSB) ziyaret ederek, Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy’la bir araya geldi. YEPSAN Fabrikasını da gezen Vekil Gözgeç, çalışan kadınların istek ve taleplerini dinledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, 2014 yılında Islah OSB sürecini başlatan ve geçtiğimiz aylarda Organize Sanayi Bölgesi statüsü kazanan Kayapa OSB’yi ziyaret ederek, Kayapalı sanayicilerle bölgenin durumu hakkında istişarelerde bulundu.

İlk olarak Kayapa OSB Bölge Müdürlüğü’nde, Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy, Kayapa Sanayici ve İşadamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güler, Kayapa OSB Bölge Müdürü Recai Akıncı ve Kayapa OSB Yönetim Kurulu Üyeleriyle buluşan Vekil Gözgeç, Kayapa’nın Bursa’nın hızla büyüyen bölgelerinden biri olduğunu, Kayapa OSB’nin de hem bölgeye hem de Bursa’ya önemli katma değer sağladığını söyledi.

“Üreten bir ekonomik ve sosyal kalkınma süreci”

18 organize sanayi bölgesine sahip olan Bursa’nın, Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden biri olduğunu belirten Vekil Gözgeç, “OSB’lerimizin yanı sıra, 113 Ar-Ge ve 28 tasarım merkezimizle, şehrimizin üretimdeki gücünü daha da artırmak için çalışıyoruz. 17 yıllık AK Parti iktidarı döneminde işadamlarımıza, girişimcilerimize verdiğimiz 42,5 katrilyonluk destek de bunun bir göstergesi. 11. Kalkınma Planı çerçevesinde, ülkemizin her alanında verimliliği artırarak, milli teknoloji hamlemizle, sanayicilerimizin uluslararası düzeyde rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz. Ortak akılla, hep birlikte çalışarak, daha fazla üreten bir ekonomik ve sosyal kalkınma sürecini başarıyla gerçekleştireceğimize inanıyorum” dedi.

“Bölgemiz bir cazibe merkezi olacaktır”

Vekil Gözgeç’e Kayapa OSB’nin, OSB statüsü kazanması süreci hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kayapa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy da, “Islah sürecinin tamamlanmasının ardından bölgemizin bir cazibe merkezi olacağını düşünüyoruz. OSB statüsü kazanmamız ekonomik kalkınmamıza, istihdama ve ihracatımıza katkı sağlayacaktır. Kayapa OSB’nin çevreye duyarlı ve yüksek katma değer üreten bir bölge olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Vekil Gözgeç’ten üreten kadınlara destek…

Kayapa OSB Başkanlığını ziyaretinden sonra Bölgenin köklü firmalarından YEPSAN’ın fabrikasını ziyaret eden Vekil Gözgeç, üretim süreçlerini YEPSAN Group Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Baş ile birlikte yerinde inceleyerek, firma hakkında bilgiler aldı.

Öğle yemeğini YEPSAN’ın kadın çalışanlarıyla birlikte yiyen Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, sonrasında yaptığı toplantıda kadın işçilerin istek ve taleplerini dinledi. Kadınların üretime katılmasının ülke ekonomisine büyük katkı sağladığına dikkat çeken Vekil Gözgeç, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde, kadınlarımızın hem sosyal hem de ekonomik hayatta daha fazla söz sahibi olmaları için önemli çalışmalara imza attık ve atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
13°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19