banner13

banner14

Şirket yönetiminin püf noktaları

Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği yönetimi, üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarını sürdürüyor.

DİĞER 08.05.2024, 00:19
Şirket yönetiminin püf noktaları

TOSYÖV Bursa tarafından düzenlenen ‘Karmaşada Yol Almak-Görünmeyeni Görmek’ konulu seminerde, KOBİ’lerin sıkıntılarına farklı bakış açısıyla değerlendirildi.

Eğitmen ve Yönetim Danışmanı Memiş Yılmam’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinlikte, "Karmaşada Yol Almak" başlığı altında, her krizin bir fırsat olduğu hatırlatılarak bakış açısının önemine vurgulandı.

Toplantıda konuşan Memiş Yılmam, küçük olmanın ve kıvraklığın, işletmelerin başarısı için kritik öneme sahip olduğuna değinirken, “Değişime açık olmak gerekir ve değişebilmek önemlidir. Mevcut durumu fırsatlara çevirmek ve yapılmayanı yapmak konusunda işletmelerin açık fikirli olması gerekir. Bununla birlikte, küresel ekonomik belirsizliklerin ortasında bile yerel işletmeler inovasyon ve esneklik yoluyla başarıya ulaşabilirler” dedi.

Eğitmen ve Yönetim Danışmanı Memiş Yılmam açıklamalarında, işletmelerin dijital dönüşüm ve sürdürülebilirlik alanındaki adımlarının, rekabet avantajı sağlayabilecek önemli bir ayrıntı olabileceğini de sözlerine ekledi.

Daha sonra konuşan Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği Başkanı Yavuz Kazangil de bilginin çok kıymetli olduğunu, bu yaklaşımla üyelerine yönelik bilgilendirme toplantılarına devam ettiklerini belirtirken açıklamaları nedeniyle Eğitmen ve Yönetim Danışmanı Memiş Yılmam’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
26°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19