banner13

banner14

BURSAF’A YABANCI ALIM HEYETİ DAMGA VURDU

HASAN EKER: İLK DEFA İHRACAT YAPAN FİRMALAR OLDU

SEKTÖRLER 22.08.2019, 12:05 22.08.2019, 12:06
BURSAF’A YABANCI ALIM HEYETİ DAMGA VURDU

Network Fuarcılık ve Bursa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği 3. BURSAF Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarı sona erdi.

26 Haziran’da kapılarını açan, ulusal ve uluslararası alıcıların da yoğun ilgi gösterdiği fuar, Türkiye’nin dört bir yanındaki ayakkabı üreticilerini bir araya getirdi. Çeşitli iş görüşmelerinin yapıldığı fuar, katılımcıların yüzünü güldürdü.

Türkiye’deki ayakkabı üreticilerini aynı çatı altında toplayan ve ‘Kış Sezonu’ temasıyla görücüye çıkan ihtisas fuarını, Rusya, Dağıstan, Kazakistan, Sırbistan, İran, Irak ve Filistin olmak üzere 7 ülkeden yabancı alım heyetleri ziyaret etti.

Verimli ikili iş görüşmeleri yapıldı

Bursa dışından Konya, Denizli, İstanbul, İzmir ve Sakarya illerinden firmalarının katılım gösterdiği fuarda, 7 ülkeden yabancı alım heyetleriyle önemli iş görüşmelerinin olduğuna vurgu yapan Network Fuarcılık Genel Müdürü Hasan Eker, “Yabancı alıcıların fuarımızı ziyaret etmesi, katılan firmalarımız açısından memnuniyetle karşılandı. Yapılan ikili iş görüşmeleri sayesinde bazı firmalarımız ilk kez yurt dışına ürün sattılar” diye konuştu.

4. Ayakkabı ve Deri Fuarı 4 – 7 Aralık’ta

Geçen yıl fuarları önce yerelde, sonra ulusalda daha sonra da uluslararası arenada güçlendirme hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Eker, bu hedeflerin meyvelerini yavaş yavaş topladıklarını ifade etti. Eker şunları söyledi: “Belirlediğimiz hedefler doğrultusunda Bursa’da daha önce yapılmamış, ihtisas ağırlıklı fuarları hayata geçirmeye gayret gösteriyoruz. Kurumlarımızın bizlere bu konuda verdiği destek için de teşekkürlerimizi sunuyoruz. Geçtiğimiz yıl 2 tane ayakkabı fuarı düzenlemiştik. Şimdi üçüncüsünü de başarıyla sona erdirmenin gururu içerisindeyiz. Katılımcı firmalar, fuarımızdan genel olarak memnun olduklarını belirterek bu fuarın devam etmesi gerektiğini ifade ettiler. Biz de inşallah daha geniş ve yoğun bir katılımlı olmasını beklediğimiz 4. Ayakkabı ve Deri Ürünleri Fuarımızı 4-7 Aralık 2019’da yine Merinos AKKM’de gerçekleştireceğiz.” 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19