banner13

banner14

Anadolu Sigorta 87 yaşında

Marmara Bölge Müdürlüğü, Holiday Inn’de kutlama yaptı.

ŞİRKETLER 08.04.2012, 21:44 08.04.2012, 20:45
Anadolu Sigorta 87 yaşında
1925 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün talimatıyla kurulan Anadolu Sigorta, 87. yılını Holiday Inn Hotel Bursa’da gerçekleşen özel bir gece ile kutladı.
 
Kuruluşundan bu yana geleneksel olarak her yıl 1 Nisan’da tüm Türkiye’de gerçekleştirilen kutlamalardan biri de Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Yalova ve Bilecik bölgelerinin bağlı olduğu Marmara Bölge Müdürlüğü tarafından Bursa’da organize edildi. deneme Bonusu
 
87. yıllık gurur markası
 
Holiday Inn Hotel Bursa’da düzenlenen gece de Marmara bölge müdürlüğünde görevli tüm çalışanların ve yöneticilerin bir arada olduğu gecede konuşan Marmara Bölge Müdürü Kamil Demirel; Sigortacılık sektörünün lideri ve öncüsü olarak 87 yıl süresince büyük işler başardık. 1925 yılında kurulan ve tamamı Türk sermayesi olan şirketimiz ülkemizin en önemli markalarından biri haline gelmiştir. Umuyorum ki nice yıllar boyunca bu başarı büyüyerek devam edecektir” dedi.
 
İstanbul’dan sonra en büyük bölgeyiz
 
Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Kütahya, Eskişehir, Yalova ve Bilecik illerinin bağlı olduğu Marmara Bölge Müdürlüğü’nün başarılarından da söz eden Demirel; “Oluşturduğumuz pazar payı ve poliçe satış oranlarımızla Türkiye’de en büyük bölge olarak İstanbul’dan sonra geliyoruz. Bu oranları dikkate aldığımızda hem ekonomik katma değer hem de istihdam oluşturma olarak ciddi bir sorumluluk içindeyiz. Amacımız bu çıtayı daha da yükseğe çıkarmaktır” diye ekledi.
 
Anadolu Sigorta’nın 87. kuruluş yılının kutlandığı gecede ayrıca şirket içerisinde 15. ve 20. yılını dolduran personellere altın rozet ve saat ödülleri verildi.
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
23°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19