banner13

banner14

Dünya devi Deloitte Bursa'ya geliyor

Bursa ofisi Haziran ayında açılacak.

ŞİRKETLER 22.04.2012, 13:51 22.04.2012, 12:52
Dünya devi Deloitte Bursa'ya geliyor

 Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun ticaret hayatında birçok şeyi etkileyeceğini düşünen Deloitte Türkiye CEO’su Hüseyin Gürer, Haziran ayında Bursa’ya yerleşmeye hazırlandıklarını ve bu süreçte firmalara opsiyonel çözümler sunmak istediklerini söyledi.

 
Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici ve İşadamları Derneği (DOSABSİAD) Başkanı Selim Yedikardeş ve yönetim kurulu üyeleri, önümüzdeki günlerde Bursa’da bir ofis açmaya hazırlanan uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi Deloitte’nin Türkiye CEO’su Hüseyin Gürer ve Deloitte yöneticilerini ağırladı.
 
Gelişen ve büyüyen yapısıyla Bursa’yı çok önemsediklerini ve bu doğrultuda Haziran ayında Bursa’ya yerleşmeye hazırlandıklarını belirten Hüseyin Gürer, sanayisi ve cirosal değerleriyle, gerek vergi gerekse de denetim açısından Bursa’dan beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi.
 
Bursalı sanayicilerin iş kontrol sistemleri, kurumsal yönetim ve şirket içi aile anayasasının oluşturulması gibi ticaret hayatının gereklerine çok dikkat ettiklerini kaydeden Gürer, “Bursa’daki bu anlayış son derece önemli. Yeni Türk Ticaret Kanunu ile ticaret hayatında birçok yenilik olacak biz de bu süreçte Bursa’da yer almak istiyoruz. Firmaların kar marjlarını yükseltmek için opsiyonel süreçleri gözden geçirerek, verimliliği artırıcı çalışmalar yürüteceğiz” diye konuştu.
 
Bursa’da da hızlı şekilde büyüyerek hizmet alanlarını genişletmeyi hedeflediklerini dile getiren Gürer, 1000 kişilik büyük bir şirket olan Deloitte’nin Bursa ile daha da büyüyeceğini sözlerine ekledi.
 
DOSABSİAD Başkanı Selim Yedikardeş de, 2 hafta önce Yeni Türk Ticaret Kanunu hakkında OSB sanayicilerini bilgilendirmeye yönelik düzenlenen panele desteklerinden ötürü Deloitte yöneticilerine teşekkürlerini iletti. Yeni kanunlarla birlikte, yeni teşvik sistemi gibi iş dünyasını yakından ilgilendiren konularda bilgilendirici ortak toplantılara devam edebileceklerini kaydeden Yedikardeş, Deloittte’nin profesyonel yaklaşımıyla kurumsallaşma ve markalaşma sürecinde Bursa’ya değer katacağını vurguladı.
 
Yedikardeş, Deloitte yöneticilerine öncelikli olarak yeni teşvik deneme bonusu sisteminin sanayi bölgelerine getirdiği avantajlar üzerinde iş dünyasını bilgilendirici ortak bir toplantı düzenleme önerisinde bulundu.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19