banner13

banner14

Eğitimde 'Sular Akademi' farkı

Yabancı dil, kurumsal ve kişisel gelişim, endüstriyel, perakende ve mağazacılıkta çözüm odaklı eğitim veriyor.

ŞİRKETLER 23.04.2012, 14:56 23.04.2012, 13:58
Eğitimde 'Sular Akademi' farkı

 KAL-DER Bursa ŞubesiBursa Sanayicileri ve İşadamları Derneği (BUSİAD) Bursa ValiliğiUludağ Üniversitesi () ve Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB) tarafından düzenlenen 10. Kalite ve Başarı Sempozyumu'nda Sular Akademi farkı…

 
Sular Akademi’nin Almira Hotel’de 2 gün boyunca devam eden 10. Kalite ve Başarı Sempozyumu’ndaki standı sempozyum katılımcıları tarafından yoğun ilgi gördü.
 
Sempozyuma ilişkin değerlendirmelerde bulunan Sular Akademi Kıdemli Eğitim Uzmanı Talia Sular; “Yaklaşık 1,5 yıldır Sular Yatırım çatısı altında, Sular Akademi olarak oluşturduğumuz konsept ve inovasyon doğrultusunda Bursalılara hizmet veriyoruz.  Türkiye genelinde çok etkin bir dernek olan KAL-DER’ in öncülüğünde yapılan sempozyumda yer almaktan ve katılımcıların ilgisinden büyük memnuniyet duyuyoruz.
 
İngilizce dil eğitiminde uyguladığımız sistemi çok uzun yıllar süresince elde ettiğim gözlem, bilgi ve tecrübem sonucu ortaya çıkardım. Dil öğrenmek isteyenleri Sular Akademi ile tanışmaya davet ediyorum.” dedi.
 
Sular sözlerini, “Sular Akademi’de yabancı dil eğitimin yanında, kurumsal ve kişisel gelişim eğitimleri, endüstriyel eğitimler, perakende ve mağazacılık eğitimleri de veriliyor. Çözüm odaklı bir eğitim kurumu olarak, bu yıl 10. Su düzenlenen Kalite ve Başarı Sempozyumu’nun katılımcılara büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.  “ şeklinde tamamladı.
 
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19