banner13

banner14

“Ekonomimize olan güven artıyor”

Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar, MÜSİAD Bursa Şubesi yönetimini ziyaret etti.

ÜLKE SİAD'LARI 27.09.2020, 01:35
“Ekonomimize olan güven artıyor”

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da görevlerine başlayan Şanverdi ve Aslanlar’ın iade-i ziyaretlerinde kurumlar arası işbirliği ve ortak çalışma imkânları değerlendirildi.

Ziyarette konuşan ve Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını belirten MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Nihat Alpay, “Bu dönemde üye ziyaretleri yaparak ve kamu kurumlarımızın değerli yöneticileriyle sık sık görüşerek ilişkilerimizi daha da kuvvetlendiriyoruz” dedi.

Üyelerinden aldıkları bilgiler doğrultusunda ekonomide önemli iyileşmeler tespit ettiklerini söyleyen MÜSİAD Başkanı Alpay, “Pek çok ülkenin ekonomilerinin ciddi ölçüde etkilendiği böyle bir dönemde ülkemizdeki sanayi üretiminin artışından imalat sanayiindeki kapasite kullanımının yükselmesine kadar değişik gelişmeler ekonomimize olan güvenin önemli bir göstergesidir” şeklinde konuştu.

MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinin de hazır bulundukları görüşmede, Uludağ Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdürü Hüseyin Şanverdi ile Bursa Ticaret İl Müdürü İsmail Aslanlar da görev alanlarına giren konularda bilgiler verirken, ziyaret karşılıklı görüş alışverişi ile tamamlandı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
24°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19