banner13

banner14

MÜSİAD'ın Kocaeli buluşması

Marmara Bölgesi 2. Şubelerarası İş Görüşmeleri Toplantısı yapıldı.

ÜLKE SİAD'LARI 20.05.2012, 16:57 20.05.2012, 15:58
MÜSİAD'ın Kocaeli buluşması

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) 2. Marmara Bölgesi Şubeler arasın iş görüşmeleri toplantısında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çepni, önümüzdeki iş görüşmeleri toplantısının Bursa’da yapılacağını ifade etti.

MÜSİAD’ın Marmara Bölgesi 2. Şubelerarası İş Görüşmeleri Toplantısı, MÜSİAD Kocaeli Şubesi Merkezi’nde gerçekleştirildi.
 
Toplantının açılışında söz alan MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Hasan Çepni, gerçekleştirilecek olan bir sonraki iş görüşmeleri toplantısına Bursa’nın ev sahipliği yapacağını söyledi.
 
Sistematik hale gelen bu iş görüşmeleri toplantıların MÜSİAD üyeleri arasındaki işbirliklerini arttıracağını belirten Hasan Çepni, “Bazı realiteleri bırakarak, artık üyelerimizi, birbirleriyle daha fazla ticaret yapar hale gelebilmelerini sağlamalıyız. MÜSİAD üyeleri arasındaki ticareti arttıracak her türlü çalışmaya, Bursa şubesi olarak destek vermeye varız” dedi.
“MÜSİAD’ın çizgisinden ayrılmadan, bu yolda ticaret yapmaya devam edeceğiz” diyen
MÜSİAD Bursa Şube Başkanı Çepni şunları söyledi:
 
“MÜSİAD, aslında seçkin işadamlarından oluşan önemli bir sivil toplum kuruluşudur. Üye seçerken bile ince eleyip sık dokuyan bir kurum olarak MÜSİAD, çok sağlam bir altyapıya, üye yapısına sahiptir. Gerçekleştirilen bu tarz çalışmalar önemlidir. Özellikle yeni dönemde yeni bir yüz ve yeni bir başkanla, yeni hedeflere yelken açacağız. İnşallah bu yeni dönemde, MÜSİAD’ın Anadolu şubeleriyle yeniden şahlanış yılı olacaktır. Anadolu şubelerinin önemli birlikteliklerine imza atacağız.”
 
MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanı Bilal Şengün ise yaptığı açılış konuşmasında “ülkemizin gelişmesine katkıda bulunan girişimci adamları ülke vizyonunu belirliyor. Kardeş coğrafyaları birleştiren bir örgütüz. Dünyanın dört biryanına yelken açtık. MÜSİAD’ın üyelerinin yüksek ahlak ileri teknoloji düsturunun 22 yıl önceden bu yılı aydınlattığının anlaşıldığı yıllardayız. 22 yıldan bu yana günden güne büyüyor, Türkiye’nin dört bir yanına yayılıyoruz. Türkiye ekonomisinin büyümesine katkı sağlıyoruz” diye konuştu.
 
 
 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
15°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19