banner13

banner14

TÜMSİAD artık bir dünya markası

AB Haftası etkinliklerinde 37 Avrupa ülkesi arasında TÜMSİAD 1. seçildi.

ÜLKE SİAD'LARI 22.04.2012, 21:31 22.04.2012, 20:32
TÜMSİAD artık bir dünya markası

 Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) 4. Akdeniz Bölge Toplantısı TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Aydın başkanlığında gerçekleşti.


Ev sahipliğini Kozan TÜMSİAD Şubesinin üstlendiği toplantıda Adana, Mersin, Alanya, Antalya, Isparta, Kahramanmaraş, Osmaniye, İskenderun ve Kozan TÜMSİAD şubelerinin başkan ve başkan Yardımcıları hazır bulundu.

TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Aydın, amaçlarının şubeler arasında birlik ve beraberliği pekiştirmek, KOBİ’lerin TÜMSİAD çatısı altında toplanmasına vesile olarak ülke ekonomisine katkı sağlamalarına yardımcı olmak olduğunu söyledi. 

Aydın, konuşmasında yeni teşvik sisteminden de bahsederek, TÜMSİAD’ ın artık bir dünya markası olduğunun altını çizdi. AB Haftası etkinliklerinde, 37 Avrupa ülkesi arasında 2011 yılında da TÜMSİAD’ın birinci seçildiğini Bahis siteleri hatırlatan Aydın, “TÜMSİAD aynı zamanda Türkiye’yi birinci sıraya taşımanın gururunu yaşatmıştır” dedi. 

Hilbet white; background-position: initial initial; background-repeat: initial initial; ">2012 yılında çıtayı daha yüksek tutacaklarını da belirten Aydın, TÜMSİAD’ ın yeni bir yapılanmaya girerek, aylık raporlama sistemiyle şube çalışmalarını daha yakından takip edebileceklerini belirtti. 

YENİ PROJELER ŞART

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse de, “Ülkemizde gelişim çabası veren tüm illerde nitelikli iş gücüne ihtiyaç vardır. Meslek kursları, meslek liseleri ve meslek yüksek okulları ile bölgemizin ihtiyacına paralel iş gücü yetiştirme uygulamalarının ivedilikle geliştirilmesi zorunludur. Aynı zamanda bölgemiz işletmelerinde etkinliğin artırılmasına yönelik projeler geliştirmek ve uygulamak zorundayız” şeklinde konuştu.

Köse, konuşmasında ayrıca, “İlk Akdeniz toplantısının ev sahipliğini Adana Şube olarak biz üstlenmiştik. Bu güzel organizasyon nedeniyle Kozan Şube Başkanımız A. Fatin Rüştü Dağlı’ yı kutluyorum. KOBİ projeleri hakkında bizlere geniş bilgi sunan Genel Başkan Yardımcımız Bahadır Aydın’a ve diğer misafirlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Akdeniz Bölge Toplantısına TÜMSİAD Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Aydın ile Adana Şube Başkanı Deniz Köse’nin yanı sıra Başkan Yardımcıları Yakup Kutluca, M. Hakan Can ve Adem Güngör de katıldı.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
18°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19