banner13

banner14

Bursa'da Genç MÜSİAD'dan İHH’ya ziyaret

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İHH İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

GENÇ SİAD'LAR 27.03.2021, 14:37
Bursa'da Genç MÜSİAD'dan İHH’ya ziyaret

İHH İnsani Yardım Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan tarafından kabul edilen Genç MÜSİAD heyetinin ziyaretinde kurumlar arası işbirliği imkanları değerlendirildi.

Ziyarette konuşan Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman, “Savaş ve doğal afetlerin sebep olduğu olumsuzlukların giderilerek bireylere ve toplumlara kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için destek olma vizyonuyla faaliyetlerini sürdüren İHH’nın çalışmalarına katkı sağlamak isteriz ve bu konuda üzerimize düşecek çalışmaları yapmaya hazırız” dedi.

İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan da, “Gönüllü faaliyetlerle başlayan ve 1995 yılında kurumsallaşan İHH’nın çalışmaları kısa sürede 123 ülkeye yayılmış ve Türkiye’den tüm dünyaya ulaşan bir hayır köprüsü olmuştur. İHH Bursa Şubesi de İstanbul’un ardından en aktif ve yoğun çalışan şube durumundadır” şeklinde konuştu.

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdüssamed Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen İHH Bursa Şubesi Başkanı Hüseyin Kaptan, “Gençlerin faaliyetlerini ve her alanda kendilerini yetiştirmelerini çok önemsiyoruz. Siz gönüllü olun, biz elimizden geleni yaparız” dedi.

Görüşmenin ardından Genç MÜSİAD Bursa Şubesi heyeti İHH Bursa Şubesi’nin yardım depoları ile Afet ve Kurtarma Merkezi’ni de gezerek incelemelerde bulundular.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
23°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19