banner13

banner14

BALKANTÜRKSİAD AĞIZLARI TATLANDIRDI

BALKANTÜRKSİAD, Muharrem ayı dolayısıyla Bursalılara aşure ikramında bulundu.

KENT SİAD'LARI 17.09.2019, 15:23 17.09.2019, 15:24
BALKANTÜRKSİAD AĞIZLARI TATLANDIRDI

Balkan Rumeli Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BALKANTÜRKSİAD), Muharrem ayı dolayısıyla Süluki Camii önünde, Bursalılara aşure ikramında bulundu.

BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Berat Tunakan ve BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin başta olmak üzere BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri kendi elleriyle Bursalılara aşure dağıttı.

Betgram initial; background-repeat: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman", serif;">Aşure ikramının ardından konuşan BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRKSİAD’ın, geleneksel aşure etkinliğiyle, birlik beraberlik ruhunu pekiştirmeye ve bir geleneği yaşatmaya devam ettiğine dikkat çekti.

Muharrem ayının dostluk ve kardeşlik duygularının pekiştiği bir ay olduğunu belirten Tunakan, “BALKANTÜRKSİAD ailesi olarak biz de bu özel ayda, bir yandan geleneksel şekilde yaptığımız aşure ikramımızı dağıttık, diğer yandan da vatandaşlarımızla bir araya geldik. Rabbim, bu ikramımız kabul eylesin” diye konuştu.

BALKANTÜRK Eğitim Vakfı (BEV) Başkanı Naci Şahin de, “Artık geleneksel hale gelen Süluki Camii bahçesindeki aşure ikramımızı bu yıl da gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. İkramımıza katılan bütün Bursalılara sonsuz teşekkürler. Allah birlik ve beraberliğimizi hiç bozmasın” dedi.



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
14°
parçalı az bulutlu
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19