banner13

banner14

MÜSİAD AİLESİ BAYRAMLAŞTI…

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın ikinci günü dernek merkezinde gerçekleştirildi.

KENT SİAD'LARI 20.08.2019, 15:26 22.08.2019, 15:36
MÜSİAD AİLESİ BAYRAMLAŞTI…

MÜSİAD Bursa Şubesi’nin Kültürpark içerisinde bulunan dernek merkezinde gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Vekili Murat Eryağan, TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu, AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve M. Müfit Aydın, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın yanı sıra çok sayıda üye ve davetli katıldı.

Bayramlaşma töreninin açılışında konuşan MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Vekili Murat Eryağan, “Hepimizin, tüm İslam aleminin, mağdur ve mazlum coğrafyalarda yaşanan kardeşlerimizin bayramını tebrik ediyorum. Cenab-ı Hakk, onlara da huzurlu bayramlar geçirmeyi nasip eylesin, bizim ülkemizi de korusun inşallah” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve M. Müfit Aydın ile Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’ın da birer selamlama konuşması yaptığı bayramlaşma, programa katılanlara hitap eden TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı Hakan Çavuşoğlu da birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, bayramın hayırlar getirmesini diledi.

Gerek ülke gerekse de dünya gündemine ilişkin de açıklamalarda bulunan Hakan Çavuşoğlu, “Bizleri günün bu saatinde, güzel bir bayram gününde bir araya getirdiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Öncelikle sizlerin, MÜSİAD camiasının, aileleriniz, sevdikleriniz bayramını kutlarım. Allah, kestiğiniz kurbanları, yaptığınız hayırları yüce katında makbul eylesin” diye konuştu.

Geleneksel bayramlaşma töreni, programın sonunda çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu. 
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
22°
kapalı
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19