banner13

banner14

BURSA TURİZMİNİN YOL HARİTASI

"Turizm hedeflerimize ortak akılla ulaşacağız"

SEKTÖRLER 04.02.2019, 10:31 04.02.2019, 11:33
BURSA TURİZMİNİN YOL HARİTASI

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Network Fuarcılık iş birliği ile 18-21 Ekim tarihlerinde 1. Bursa Turizm Fuarı ile eş zamanlı olarak düzenlenen, 3. Bursa Turizm Zirvesi’nin Sonuç Raporu kitap haline getirilerek yayınlandı.

2018 yılında 9 ihtisas fuarı yaparak Bursa ve ülke ekonomisine önemli kazanımlar sağlayan Network Fuarcılık, yaptığı fuarlarda, devlet yetkililerini, yerel yöneticileri, sektör temsilcilerini ve Sivil Toplum Kuruluşlarını bir araya getirerek ortak akıl oluşturmaya gayret etti.

Network Fuarcılık, bu çalışmaları kapsamında, 18-21 Ekim tarihlerinde 1. Bursa Turizm Fuarı ile eş zamanlı gerçekleştirilen 3. Bursa Turizm Zirvesi’nin sonuç raporunun kitabı çıkardı. Network Fuarcılık Genel Müdürü ve aynı zamanda Bursa Turizm Platformu Genel Koordinatörü Hasan Eker’in editörlüğünü üstlendiği ‘3. Bursa Turizm Zirvesi Sonuç Raporu’, Bursa turizminin geleceğe taşınması adına önemli bir yol haritası olacak.

Bursa Kültür Turizm Tanıtma Birliği tarafından bastırılan kitapta; açılışta yapılan konuşmalar, oturumlardaki sunumlar, çalıştayların sonuçları, kurumlara özgü yapılması gerekenler ve öneriler, fotoğraflar, yerel ve ulusal basında çıkan haberlere kadar her detay yer alıyor.

1xbet text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(255, 255, 255); text-decoration-style: initial; text-decoration-color: initial; text-align: justify; margin: 0cm 0cm 8pt; line-height: 16.05px;">“Ortak akıl gerçeğe en yakın akıldır”

‘3. Bursa Turizm Zirvesi Sonuç Raporu’nun giriş yazısında kitapla ilgili değerlendirmede bulunan Network Fuarcılık Genel Müdürü, Zirve ve Fuar Koordinatörü, Bursa Turizm Platformu Koordinatörü Hasan Eker, kitabın ilgili herkese gönderildiğini ve içeriğinin çok zengin olduğunu ifade etti. Eker, “Ortak akıl gerçeğe en yakın akıldır. Turizm Zirvemizde ortak akıl ile düzenlenmiş bir etkinliktir. Yani buradan çıkan sonuçlar gerçeğe en yakın sonuçlardır. Bursa Turizm Platformu tüm paydaşları ile el ele vermiş ve birimizin değil, hepimizin etkinliği olmuştur. Konuşmacılarımızın ifadelerinin tamamı okunmuş, ifadeleri sonuç bildirgesi ve kurumların yol haritası olarak çıkartılmıştır.”

TC Kültür ve Turizm Bakanlığı’na, Bursa Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere ilçe belediyelerine, Bursa Milletvekillerine, turizm sektöründe faaliyet gösteren iş dünyası temsilcilerine gönderilen ve 276 sayfadan oluşan kitaba; www.turizmzirvesi.com.tr

adresinden de ulaşılabiliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
16°
açık
Günün Anketi Tümü
Hangi Ülkenin Aracını Kullanıyorsunuz?
banner19